Ne ara acı sindirildi ne ara yeni kişiden hoşlanıldı bu hız normal mı sizce ben varken kimse yoktu ondan eminim ama ayrılıktan 3 ay sonra başka kızı yemeğe çıkarmış
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne ara acı sindirildi ne ara yeni kişiden hoşlanıldı bu hız normal mı sizce ben varken kimse yoktu ondan eminim ama ayrılıktan 3 ay sonra başka kızı yemeğe çıkarmış
Cevap
6Cevap
Erkeklerde genel de atlatma icin baska kizlar bulurlar ama atlatamazlar bu m.. all daha sonradan anlayacak kimisi kari kiz bulur kimisi icer kafayi bulur 10 yil iliski de zaten evlilik olmaz evliymis gibi yasarsin seks cinsellik herhalt olur ohh 10 yil yasanan zinalar haramlar günahlar ceheneme güzel bir ateş olur bayagi da goturur sizi
ben 6 aydır pesınden kostugum ıcın mı boyle oldu nısanı ben erteledım uc ay zaman ıstemıstım ozel bır durumdan dolayı ama gecen ay gorustugumuzde bıle hala aglıyordu ama sevmıyorum dıyor sevmeyen adam nasıl gozlerı bu kadar dolar aglar
bence bunun normal ya da anormal olmasından çok herkesin ayrılığı yaşama şekli farklı 10 yıllık bir ilişkinin acısı üç ayda bitti anlamına gelmez başka biriyle yemeğe çıkması da illa o kişiye gerçekten bağlandığını göstermez bazen insan yalnız kalmamak için bazen de kendini toparlamak için yeni birileriyle görüşebiliyor sen varken kimsenin olmadığından eminsen de sonrasında ne yaptığı senin yaşadıklarının değerini değiştirmez
Bu boşlukta olma psikolojisi, hırs , ben güçlüyüm imajı
ask sevgı yok hoslantı begenı var artık mantıkla davranıcam dedı bana o kadar asıkken aklım almıyor bu hızı
Nişanı ertelemem uc ay kadar zaman ıstemem bırde doguda koye atandı 2 sene oraya hıdecektık bundam korktum
Hayır bırakmadım kendımı toparlamak ıcın 3 ay verır mısın dedım klınık depresyom tedavımden yenı cıkmıstım
o başladı zaten 1 sene olmustu ben ayrılmak ısteyınce gelecegımı soyleıdm kı zaten gelecektım uc ay zaman ıstedım ama haklı olarak yoruldu ama benım ıcınde zordu her seyı bırakıp gıtmek yenı depresyon surecınden cıkmısken ayrıldıktan ıkı ay sonra gorustuk ıyıydık ama ertesı gun artık sana hıssım bıtmıs dedı 2 ayda sonrasında ucuncu ayda baskasını yemege cıkarmıs ask sevgı yok begenı var dedı gecen bes altı kez yıne benım ıstegımle gorustuk yanımda defalarca aglasada ıstemedıgını soyledı tek gecen hafta fonda parası battıgını yazmıs tesellı verdım ama sonra yıne soguktu ben gerı kazanmak ıstıyorum ama kızla sevgılı mı Şu an bılmıyorum bunu acıkca soylemelı mıyım degılse nasıl gerı kazanabılırım
konu dogu meselesı degıldı ben gelıcem dedım ama nısan ıcın hazırlık yapamamıstım 3 ay ıstemıstım zaten gelecektım
geri dönüş olmaz mı onu cok sevıyorum bunu bılıyor ayrılık surecınde de cok ugrastım ama cok pesınde kostugum ıcın bogulmus olabılır sessızlıkte ozler mı beni
Sence ne kadar süre başka kızla yemeğe çıkmalıydı?
Normal
neresı normal tam olarak aşk acısı nerede burada
Aşk acısı çekicek diye bir kural yok
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
10 yılın ardından 3 ay çok kısa bir süre gibi görünse de erkeklerin ayrılık acısıyla baş etme mekanizması bizden çok farklı işliyor ✨
Bunu birini unutmak veya hemen aşık olmak için değil, içlerindeki o devasa boşluğu Bastırmak ve kaçmak için yapıyorlar genelde 🥺 Yani o acı kesinlikle sindirilmedi, sadece üzeri örtülüyor. Sen kendi iyileşme sürecine odaklan, onun bu kaçış çabası senin değerini eksiltmez 💖
Peki sen bu 3 ayda kendi kalbini iyileştirmek için neler yaptın, biraz kendinden bahsetmek ister misin? ☕💅
ben donmek ıstedım defalarca benımle sevıstıgı gunde o kıza yazdı sabahıda sadece ıkı kez yemege cıktıgı kıza ve mesajlastıgı anlamıyorum hoslanıyorum begenı var ask sevgı yok dedi
Ayy kalbim sıkıştı okurken, resmen seni cepte görüp duygularını kullanmış aşkom! O yara bantlarıyla kendini kandırsın, sen hemen engelle 💔✨ (19 kelime)