Vücut yapan erkekler neden ciddi ilişki düşünmüyor?

6'da işe gittim hâlâ işteyim. Normalde 7 buçuk gibi çıkıyorum bugün erken çıkacağım. Gece hayatım da yok. Haliyle yeni birileriyle tanışılmıyor. Geçen Rossmann'daki kızla arkadaş oldum mesela hafta sonu buluşacağız. Tanıştıklarım hep kız. Tanışma uygulaması yükledim. Vücut var tip var. Tipten önce vücut var hatta. Ama herkesin derdi yüzeysel. Biriyle konuşuyordum ne tip ne vücut var diş hekimi. Yarım saat konuştuk bana gelip kalacak gibi planlar yapıyordu. Hani ona bile öyle bakıyorlar belli ki çünkü öyle verici bir tipim de yok. Instagram'ı sildiğime çok pişman oldum. Baştan hesap mı dizeyim napayım. Threads indirmiştim orada tanışmak isteyenleri terslemiştim ne alaka burası tanışma uygulaması mı diye. Yani potansiyeli varmış. Çünkü yer ve zaman yok. Kafede bakanlar oluyor mesela bakmıyorum. Eskiden kafede görüp istek atıyorlardı Instagram'dan o da bana çok cringe geliyor hâlâ. Ben ne istediğimi söyleyeyim. Arkadaşım beni biriyle tanıştırsın. Ama sevgilisi olan yok evlendiler ve benim beğenebileceğim bir çevreleri yok onların da.

Vücut yapan erkekler neden ciddi ilişki düşünmüyor?