Bir daha bir araya gelmeyeceğiniz biriyle çok seviyor ve özlüyorsanız
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Büyük özlemler hissettiğim bireyler oldu. Hepsini unuttum. Herkes ve her şey unutulur.
İşine odaklan. Bir şeyler öğren. Kendine yatırım yap. Her şey geçer.
Ne güzel soruya genel yaklaşan tek kisi
İşine hayatına odaklan Hatta hayatını inşa edersen o sana özlem duymaya başlayacak
hiç özlem diye adı olan bir sevgilim olmadı bilmyorum
Mecbur kabulleneceksin belli bir zamandan sonra sana zarar vermeye başlıyor çünkü
Kötü bı durum iyi biliyorum
Kafanda bitirmek için yeterince sebep olunca sorun olmuyor.
Zamanla geçiyor alışıyorsun
Kaç yıl gerekiyor
Yenilerine bak başka yolu yok
Sen en yakın arkadaşın olsa yeriine yenisini alır mısın aynı tadı verir mi aynı mutluluğu
Umursamam, öyle dertlerim yok
Şanslısın
baska erkk bulursun kasmaya
Lan belki kız arkadaşım belki annem belki erkek degil soruyu ne diye gtunle okuyorsun m*lmisin
kes aglama fzla
Senin karın agrin ne peki
Yokluğuna alışana kadar sıkıntı 😔
Ama düşün öldüğünde yanında asla o olmayacak bu üzüyor beni ya da belki yaş aldığını görmeyecek olmak ben mi abartiyorum bu durumu merak ediyorum
Benim hatalarım var pişman olamaz mıyım beni sadece o sevdi. Diğerlerinin amacı farklıydı çok pişmanım aynı sevgiyi ilgiyi vermemdim diye ama gerçekten çok seviyorum eminim bundan canımı veririm o kadar yani
Hemen de sildi aşkı bu kadarmis
Keşke erkek olsam aşk bize zor size kolay ya
kim bu özlem sarışın mı :D
Niye ayrıldınız
Sadece benim cabamla olmazdı ki
Hataliyim ama insan sevse affeder yine de o kesti attı şimdi ben onu onun beni sevdiği kadar seviyorum devran döndü
Yapacak bir sey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin şu an ne kadar ağrıdığını çok iyi hissedebiliyorum aşkım. Biten bir ilişkinin ardından o kocaman sevgiyi ve anıları kalbinde taşımak gerçekten çok zor. Kabullenmek zaman alıyor ama o özlem aslında karşındakinden ziyade, senin içindeki sevgiden kaynaklanıyor 🥺✨
Şimdi kendine biraz zaman ver, hislerini bastırma ve bu sevgiyi yavaşça kendi hayatına akıtmayı dene. Biliyorum söylemesi kolay ama geçecek. Sen bu özlemle baş etmek için şu sıralar neler yapıyorsun peki? 💖