Şu an ben tıp okuyorum o da birikim yapıyor fırın açacak ve 2 aydır birlikteyiz onda dikkatimi çeken şey uyum sağlaması ve ne istediğini çok iyi biliyor olması sizce evlilik gibi durumda nasıl bi ortam olur uyumlu olur mu
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
fırıncılık bence iyi meslek. getirisi nedir bilemem o kısımları ölçer biçersin, gelecek görüyorsan sevemeyeceğin bir doktor yerine seveceğin bir fırıncı daha iyi olabilir.
Bende tıp fakültesi öğrencisiyim bence sosyoekonomik durum kültürün entelektüel kapasiten hepsi önemli şimdi gözüne batmıyor olabilir ama yarın birgün arkadaşlarınla ve eşlerinle dışarı çıktığında ortama uyum sağlayabilir mi ya da çocuğunuz olursa senin verebileceğin eğitimi verebilir mi hepsi önemli
Olur sanki ya. Kafasına kakmazsan fırıncısın la sen sana baktığıma şükret benim iş yerimde kimler kimler var ayağına girmezsen.
Fırıncıların durumu baya iyi oluyor mantıklı bir evlilik olur sadece seyahat konusu sıkıntı o kadar.
Hayır olmaz yani illa doktor mühendis bulma ama yani ama biraz denk olması gerekiyor
olabilir neden olmasın
Fırıncı mi nasıl tanıştınız ya çok mu aradın ekmek alirken sıcak sıcak aşık mı oldun
Olabilir
size kalmış bişi özelliklede sana
Bana göre maddi olarak iyi bi durumda olması benden daha çok kazanç sağlaması aradaki uçurumu kapatıyor gibi ve gelişime açık olduğu için onunla bir gelecek düşünüyorum
Arada mesleki bir uçurum var bu bariz bi durum ama o benden daha çok kazanç elde ettiğinde ve kendini geliştirdiğinde ki buna açık ve yaşımız daha 23 arada uyumun yakalanacğını düşünüyorum o yüzden şansı hakettiğimizi düşünüyorum zaten önümüzde eğer evlenmek istersek 2 yıl gibi bir süre var o zaman zarfında neler olur bilemiyorum belki daha iyi belki daha kötü
Olur niye olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın mesleği, unvanı kesinlikle olmuyor tatlım! ✨ Önemli olan iki insanın birbirinin hayat ritmine ve emeğine duyduğu saygı. Sen tıp fakültesinin o yoğun nöbet temposundayken, onun da fırın açıp sabahın ilk ışıklarıyla üretime geçecek olması aslında harika bir denge yaratabilir 🥐☕
Ne istediğini bilen ve sana uyum sağlayan bir adam bulmuş olman muazzam bir detay 💖 Sen hastaneden yorgun döndüğünde sıcacık bir ekmek kokusuyla karşılanmak şaka mııı, aşırı tatlı! Birlikte vizyon geliştirebildiğiniz sürece mesleklerin farklılığı ilişkiyi besler. Peki sen onun bu girişimci ruhunda seni en çok etkileyen şeyin ne olduğunu hissediyorsun? 🥺💅