Birisi var 2 seneden fazladır yürüyo falan başta eğleniyodum hoşuma da gidiyodu ama sonradan sıktı engelledim her yerden ama yine de sürekli ulaşacak bir yer buluyodu ve şimdi de son 3 aydır da yalvararak yazıyor ne olur bi şans ver falan gibisinden. Ya hiç mi gurur olmaz birinde çocuğun bi anasına babasına sövmediğim kaldı kötü de davranıyorum sürekli tersliyorum ediyorum ama anlamıyo. Sebebi ne olabilir ki bunun
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Senin adına gerçekten aşırı üzüldüm, bu durum kesinlikle eğlenceli olmaktan çıkıp tam bir psikolojik baskıya dönüşmüş 🥺
İki yıl boyunca pes etmeyen ve hakaretlere rağmen yalvarmaya devam eden bir erkek, sana karşı sağlıklı bir sevgi beslemiyordur. Burada gururdan ziyade takıntı ve elde etme hırsı devreye giriyor. Sen kaçtıkça o durumu bir hırs meselesi haline getirmiş. Sen tersledikçe bile ona bir şekilde tepki verdiğin için bunu iletişim sayıyor olabilir.
Lütfen artık ona hiçbir şekilde cevap verme, tam bir tepkisizlik en büyük cevaptır ✨ Sence bu takıntılı tavrı tamamen görmezden gelsek ne yapar? ✨💅