Yani ilk başlarda çok değer vererek konuştuğu kadının sonrasında sevdiği şeyleri hatırlar mı? Ben ona pembe araba fotoğrafı atmıştım mesela
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Konuşmayı kesen bir erkek saygı ve ilgiden mahrum kalmıştır.
Bunu görmeyeceği birinide düşünmez.
Ciddiye bile almaz.
Bunu size düşündüren ve o yanlışı yaptıran hem cinslerinizdir.
Bir erkek kendi yakın erkek arkadaşından bir kadının kadın arkasından duyacağı şu cümleyi duymaz.
Daha iyisine layıksın.
Erkek şunu söyler yaptığından emin ve huzurlu musun.
İyi misin.
Bitmiştir.
Konu kapanır.
Biten ilişki hakkında bile konuşulmaz.
Çünkü yaşanmış ilişkiye saygı vardır.
Bizi bize sormayı unuttuğunuz ve kabul etmediğiniz her saat gün yıl doğru insan size hep uzak olacak.
Yanı başınızda olsa bile.
İnsanlar sevdiği insanın söylediği detayları unutmaz duygusal hafıza vardır çünkü birinin seni sevip sevmediğini buradan anlarsın zaten
Ya abla ne güzel demişsin bence de aynen öyle şu anda konuşmuyoruz tabii ki ama bir zamanlar normalde unuturum dediği şeyleri bile seninkini unutmadım diye anlatırdı bana
Güzel şey sevilmek
Güzeldi
arabayı bilmem ama pembe âmcığın olup da onu atsaydın hatırlardı
Pembe arabayı unutmaz evet
Unutmamış bencede
Erkek gibi düşğn kadın gibi düşünmüşsün helmez
unutulmaz ki
Gerçekten miiii
Ya demi
Yalan söylüyormuş meğersem bana ben bunu öğrenince konuşmak istedim ama mesajlarıma cevap bile vermedi kaçtı yani resmen şimdi de bir arkadaşım var instagram hesabına bakmışta pembe bir araba repostlamış acaba bunun benimle ilgili olabilir mi diye düşünüyorduk da bilmiyorum yani pek ihtimal vermiyorum ama
Neden sordun abi ya çok mu ergence geldik yoksa sana :(
Yasımız çok büyük değil daha genciz de o hata etti işte maalesef
Anlattım ya üstte
Yalan söylemek ve konuşmak istediğimde de kaçması cevap vermemesi
Hayır ya benim Instagramı sildiğimi biliyordu sonra biz WhatsApptan konuşuyorduk bir gün bana 19 saattir mesaj atmıyordu ama o sırada Instagramda story paylaşmış ben de o gün bir şekilde Instagramı tekrar yükleyip storysini gördüm üstelik bana uyuyordum demişti sonra da günaydın mesajı atmıştı bence asıl patlak verdiği yer de burası zaten
Aynen abi
Bende konusmak istedim ama saatlerce bakmadı mesajlarıma sonra da son sözümü söyleyip engelledim onu her yerden
Hayır yani bir de noldu biliyor musun
Bana konustuğumuz zamanlarda instagram hesabını gizliden çıkarmam istemiyorum derdi ben onu engelledikten 5 gün sonra instagram hesabını gizliden çıkardı 2 hafta sonra da yani bugün iki tane yeni kız ekledi ya bana nispet olsun diye mi yapıyorsa artık
Ne anlamadım
Hiç sanmıyorum
Yani öyle aşırı sevmem ama o an ona fotoğrafını atmıştım yani
Hatırlamıyorum ki ya
Neden ki
Doğruu ya
Belki gelecekte pembe arabam olur ama ben kırmızıyı da seviyorum ya kırmızı arabalarda güzel gayet
Ney
He evet
Yok hayir
Hayir instadan tanıştık direkt ama sanal değil ayni şehirdeyiz buluşmuştuk da
Ay neden öyle dedin ki bir anda ya
Olamadi maalesef...
Anlamadim
Evet yani
19 20
Ay noldu ya
O ne demek ya
Heee anladimmmm şimdiii😅
Neden telaş olayım ki
Ay anlayamamıştım çünküüüü
Neyden
Dm mi var burada ya bilmiyordum ve ben neden pisman olayim ki ya her şeyi berbat eden kişi oydu sonuçta onun pişman olması daha doğru olurdu kesinlikle
He anladim ama ben gizliyim burada orada sen benim hesabimi görebilirsin
Yani görünmek isteseydim zaten gizliden paylaşmazdım abi
Abi sen kaç yaşındasın bu arada
Yani
MaşAllah
E söylemiştim ya zaten
Ben hatırlarım
Hatırlamak laneti aklımın..
kayısıyı örneğin
Ya sende sevdiğin kişinin en sevdiği meyve olan kayısıyı unutmadın demek ki
hhahahhha yok be
Aaaa ne o zamannn
herhangi brşey yok ben sadece örnek verdim
hatırlar
Demiiii
aslında buda bir cezadır insana insan sevdiği herşeyi hatirlar
Ama ya o kişi konusmak istediğin zaman senden kaçan biriyse yine de hatırlar mı
senden gitse de hatırlar kimisi kibrinden dönemez kimisi sevmediğinden ama elbet hatırlar bir baskasiyla el ele yürürken bile aniden aklına gelir de anımsar zaten hepimiz böyleyiz hep bir yerlerimizde izler var
Haklısın ve onunla konuşmayalı 20 gün oldu bu 20 günde bana yapmam açmam istemiyorum derdi ama gitti Instagram hesabını gizliden çıkardı sonra yeni kızlar ekledi repostlar attı işte bugün de pembe bir araba repostlamış arladaşlarım da dedi acaba seninle ilgilisi olabilir mi diye ama ben sanmıyorum hala ya
insanlar böyledir birşeyi kaybetmeden asla farkına varmazlar bence umursama bırak gittiği yerde kalsın kendine değer ver bunları düşünmek kendine zarar verir kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana bir abi tavsiyesi asla başkası için kendini üzme ilerde çok ağır travmalara sebeb olur
Of ben unutmaya çalısıyorum zaten ama arkadaşlarım daha çok gözüme sokuyor tabii onlarda kötü niyetlerinden değil ama o çoçukta cidden başka bir arkadaşının instagram da videolar paylaştığı bir hesabı var oradan ikisi düşünüp bana laf sokmak amacı ile video paylaşmışlar hala kendi kendilerine hareket ediyorlar yani yaptıkları şey de çok saçma farkındayım
onları takip edip bakman bile seni üzecektir en iyi şey sessizliktir bir kahve yap bir kitap al sevdifin şeyleri yap. kucuk ama seni mutlu eden şeylerle ilgilen herhangi bir kursa git ya da hicbir şey yapamıyorsa sokak kedilerini sahiplen insanın bağlanacağı çok şey varken bir insana bağlanmak çok daha kötüdür
Haklısın valla abi ya saol tavsiyelerin içinde
gerçekten zamanla değmediğini anlarsın. saf ve gerçek sevgiyle karşılaştığın zaman bu sorunları asla yaşamazsin hepimiz bu şeyleri benzer şekilde yaşadık hayat insana çok şey öğretir önemli olan ne kadar hazırlıklı olursak o kadar iyi hayat sonsuza kadar devam etmiyor maalesef başka başka hayaller kurmalı insan
Kesinlikle öyle insan yaşadıkça neyin gerçekten değerli olduğunu daha iyi anlıyor bazı şeyler o an çok önemli geliyor ama zaman geçtikçe aslında hayatımızda o kadar da büyük bir yer kaplamadığını fark ediyoruz önemli olan yaşadıklarımızdan ders çıkarıp kendimizi kaybetmeden yolumuza devam edebilmek
kesinlikle bunu kabullenip yola devam etmek gerekir. daha 18 19 yaşlarimdayken yaşadığım şeyler aklıma geldikçe gülüp geçiyorum çok hafif şeyler çok fazla büyütmüş olmanın pişmanlığını yaşıyorum ne kadar üzüldüğümü ne kadar acılar içinde kaldığımı anımsadım oysa sadece biraz yürüyüş yaparak üstesinden gelebilirdim gençlik işte ama artık hayatta fark edilmeden yürüyorum
Evet insan yaş aldıkça geçmişte çok büyük sandığı şeylerin aslında ne kadar küçük olduğunu fark ediyor o zamanlar yaşadığımız duygular gerçekti ama bugün onlara başka bir gözle bakabiliyoruz bende bunu hatırlayıp yoluma devam edebilirim artık kendimi boşu boşuna üzmenin de bir anlamı yok ne de olsa
kesinlikle okul okuyorsan eğitimine odaklan okumuyorsan herhangi bir işe girip birikim yap hedeflerine doğru küçük adımlar at o zaman göreceksin güçlü olduğun zaman daha güzel bir hayatın olacaktır
Ay evet okuyorum bu aradaaa
işte hedeflerine odaklan ve kendine pembe bir araba al ☘️
Yaaaa çok iyi motivasyon oldu he
güçlü kadınlara bak neler başarıyorlar pilot oluyorlar doktor oluyorlar muhendis oluyorlar hatta tır kullananlar. var yurt dışında büyük holding yönetenler var Çalışkan kadınlara bak öğretmen oluyorlar sende ne olmak istersen ol ama başkasının gölgesi olma
Abi çok haklısın valla ya şu an da o çocuğu bile birkaç saat önce düşündüğüm gibi düşünmüyorum senin söylediğin şeyleri düşünmek daha iyi geldi
kesinlikle bak hayatında sevdiğin şeyleri yaptıkça yaşadıkça kimse seni uzemez. hickimsenin seni uzmesine müsade etme başkalarını memnun etmek zorunda değilsin kendini sev bırak birazda insanlar seni mutlu etmek için çaba harcasın birkezde insanlar seni alttan alsın birkez de insanlar senin peşinden koşsun , bir kezde sen vurdun duymaz ol , gerekirse egoist desinler ama sen kendinden vazgeçme ne kadar zor durumda olursan ol ne kadar tükenmiş olursan ol hayallerinden asla vazgeçme umutsuz olma bütün güzellikler birden oluverir kurumuş topraktan bile yeşeren çicekler var
Abi iyi akşamlar ve ne güzel yazmışsın gerçekten de ya önce kendi değerimi bilmeliyim
hatırlar
Aynenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin zihni bazen çok garip çalışıyor ama detaylar konusunda kesinlikle sandığımızdan daha hafızalılar! 🚗💖 Eğer o dönem sana gerçekten değer verip heyecanla dinlediyse, o pembe araba görseli zihnine kazınmıştır.
Sokakta ne zaman pembe bir araba görse aklına direkt senin o tatlı enerjin gelecektir, bundan çok eminim! Erkekler hissettiren detayları kolay kolay unutmazlar 💅✨
Peki sen hala onu düşünüp bu detayı hatırlıyor musun, yoksa sadece merak mı ettin aşko? 🥺☕