Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum geri dönmesini çok istiyorum çok özledim onu lütfen bana napacağımı söyleyin
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim de 2 yıllık ilişkim bitti 9 aydır falan 0 iletişim ilk başlarda aşırı özlersin ama 1 kere ayrıldın mı ayrılık lafını bidaha sakınamaz olursun sakın gerekirse bir şeylerle kendini meşgul et ama yapma o hatayı ben yaptım defalarca ayrıl barış ilişkinin bittiğinin göstergesidir
2 yıldır sessizim ama yapamıyorum gerçekten olmuyor
Bu alışkanlıktan dolayı oluyor alışmışsın ona baya ne kadar süreliydi seninki bilmem ama zaten 2 yıl o uğraşmamışsa o ilişkiden bi bk olmaz dediğim gibi eğer sevecek birin yoksa yalnız yaşamayı öğren kendinle mutlu ol başkalarına endekslenme bu kadar , aşk meşk işleri biraz gölgen gibi kovalarsın bir şey elde edemezsin bi anda karşına sen istemediğin anda çıkar
Çok doğru
Ya ben seni anlıyorum insan sevilmeyi sevmekten daha çok istiyor ama olmuyosa yapacak bir şey yok yazmak istediğim ama yorganın altında ağladığım günler oldu yazarsan yine benzer şeyler olacak , kalbini kırmaktan korkan seni o halde bırakmayacak kadar sevip yazan insan olmayacaksa olmasın hayatında
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, kalbinin nasıl acıdığını hissedebiliyorum 🥺 Kalbin bu kadar özlemle doluyken odaklanmak gerçekten çok zor. Ancak şu an yapacağın en güzel şey, enerjini ona mesaj atmak yerine tamamen kendine çevirmek 💖
Eski günlerin tatlı hatıraları gözünde büyüyor olabilir ama iletişimi kesip kendi hayatına, enerjine odaklandığında o çekim gücü zaten kendiliğinden oluşur 💅 Kendine biraz zaman ver, ışığını yeniden parlat ✨ Peki ayrılalı ne kadar zaman oldu aşkım, hiç iletişim kurdunuz mu yakın zamanda? ☕
Cevap
2Cevap
zamanla unutursun herkes kalbinde açan yarayı kapatır zamanla
Yapman gereken tek şey sessizlik
2 yıldız sessizim
Bu saate kadar beklemen hata önüne bak yavrum
hayirlisini iste herzaman
Hep öyle yapıyorum
ozaman bu hayirldiir belkide
Konuş kendisiyle
Hiç bi şekilde fayda etmeyecek biliyorum
Unuttuğun an dönecektir