Asgari ücret alan bazı erkekler neden sürekli kendini acındırıp fedakârlık bekliyor?

Bir sevgilim vardı üniversite zamanında neyse bana hep diyordu ki bak ben asgari ücret alıyorum memur olunca diğer kadınlar asgari ücretli erkeklere kötü bakıyor diyordu ben de insanın maaşı önemli değil iki kişinin maaşları aile kurmaya yetiyorsa bu tamamdır diyordum neyse bu çocuk asgari ücret alırdı oyunlara tonlarca para yüklerdi bu arada The Last of Us Part ya da God of War gibi oyunlar değil öyle olsa ben de verirdim 🫠 bu weplay diye oyuna yüklüyordu ben öğrenci olmama rağmen sürekli ortak öderdik ama bir kahve bir ısmarlamıştı zaten kendi de geçinemiyordu ama sürekli bana şunu diyordu ben asgari ücret alıyorum ya beni ileride beğenmezsen diyordu ben de maaşın önemli değil diyordum ama artık bu tarz erkeklerden korkuyorum ne yazık ki asgari ücret alan çocuğu erkek lütfen bazı kesim erkekler yanlış anlamasın başarı elde edip hâlâ çalışan kişiler de var ama çoğu asgari ücretle çalışan erkeklerin başarısız hayatında bir yere gelememiş kişiler olduklarını düşünüyorum özellikle 28 29 30 yaşında olan ben gidiyordum sürekli otobüsle onun mahallesine sonradan ayrıldım ondan nedeni sürekli fedakârlık yapmam ama onun hep asgari ücretli yine diyor yapıyorsun bunu diyordu ne alaka ki? Sanırım kendince acındırma yöntemiydi neyse şu an bir kurumda memurum :) hayat çok farklı kapılar açıyor belki o hayatımda olsaydı şu an burada değil başka yerde çalışırdım

Asgari ücret alan bazı erkekler neden sürekli kendini acındırıp fedakârlık bekliyor?