Arkadaşlar 22 yaşındayım 14 yaş büyük bir adamla olur mu evlenmek istiyor iyi anlaşıyoruz sadık düzgün bir insan ama ne yapacağımı bilmiyorum 🥺
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Yaş boy kilo bunlar önemli değil seviyorsan onunda sevdiğini düşünüyorsan evlen
Çok fazla bence 10 sene sonra hiç hoş durmicaksiniz
36 uygun olur senin için olgun ve orta yaş bile değil seviyorsan yaşa takılma
Mal mısın amca
@Efendizüleyha mal olan sensin etrafımda o yaş farkında ve mutlu olan insanlar var ünlü olup 20 yaş fark olanlara ses çıkartamıyorsunuz sıradan olunca amca ayağına bağla hemen beynini yokla yaşla bazı şeylerin alakası yoktur.
Yiyorsa evlende erkenden yaşlanmaya dur o zaman görürüm seni. kiz 36 yaşındayken adam 50 yaşında olacak. o adamın saçı sakalı kadın gencecik yaşında bir agarsin erkenden yaslansin o zaman görürüm ben ünlüyle bir ilgisi yok hiçbir şekilde doğru değil bu
@Efendizüleyha sen ççöyle san her erkek bir değil bakımlı spor yapıp genç görünebilir kadınlar çabuk çöküyor
Ya sen hangi kafayı yaşıyorsun ya 50 yaşında adam bakımlı olsa kaç yazar?
Gerçekler üstüne konuş şahsen ben böyle yaş farkıyla evlensem ve ilerde ben 35-36 yaşındayken kocam 50 yaşında olsa onu aldatirim gider kendi yaşıtim genç erkeklerle takılırım onuda kapının önüne koyarim
@Efendizüleyha benim 19 yaşında kız arkadaşım oldu ben 33 düm ve aşkından ölüp bitiyordu cinsel anlamda aya çıkarıp indiririm aldatırmış 😄 boş kalırsa aldatırsın 😉
@Efendizüleyha cahil daha pedofili ne demek onu bilmiyor dayı dediklerin seni kan ter içinde bırakır 😉 fazla yorma o küççük beynini
Ne kanı ya ağzını topla terbiyesize bak 19 yaşında çocuk bu. onun midesizligi ayrı konuda sen 33 yaşında onun dayısı yaşındasın nereye kusucam şaştım mal mal anlatiyor birde
@Efendizüleyha dayısı kendisinden küçük olanlar var neyin kafasını yaşıyorsun sen. 19 yaşında çocukmuş adam 21 yaşında Bizans imparatorluğunu yıkıp çağ açtı sen evde pc oyunu oyna 250 gramla ilgi kas
Defol git yoksa şikayet edicem
@Efendizüleyha şikayet edebilirsin özgür kız
Defol
@Efendizüleyha sen git bu benim yorumum
Defol.
@Efendizüleyha Züleyha hanım yazıyorum sana bekle 😄
boş ver amca
Sktïr git
@Efendizüleyha dm kapalıymış yoksa seni de deneyecektim
Amca diyorum defol
Bana kimse bişe yazamazda
@Efendizüleyha yazamıyorum zaten yoksa senle muhabbet etmeyi sevdim
Amca gözüyle baktığım biriyle hiçbir muhabbetim olamaz midemi daha fazla bulandirma
Engelliyorum
@Efendizüleyha 😘😘
Yaş farkı çok fazla bence max. 8-9 yaş olmalı
Saçmalama isterseniz
Saçmalama
Niye kız
Git gez dolaş üni oku bacım
Hayır
🫤 neden
Sünnetsiz erkek ile sevgili olur musun
Aklını yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu yaş farkı tam olarak hayatınızın hangi evrelerinde olduğunuzla ilgili çok kritik bir detay 🥺 Sen henüz 22 yaşında hayatının en enerjik, kendini keşfetme dönemindeyken o 36 yaşında daha dingin ve düzenli bir hayat arayışında olabilir.
Şu an iyi anlaşmanız harika ama birkaç yıl sonra hayat beklentileriniz çakışabilir ✨ Kendine zaman tanı, acele etme derim. Sence onunla 5 yıl sonraki temponuz uyumlu olur mu? 💖