Bu erkekler neden böyle ya
Kırılıyorum buna mı kırıldın alttan alma yok
Mesaj atmıyo işim var
Kırılıyorum buna mı kırıldın alttan alma yok
Mesaj atmıyo işim var
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her erkek böyle değil aslında ama bazı erkekler duyguyu konuşarak çözmek yerine geri çekilmeyi tercih ediyor kırıldığını söylediğinde de bunu anlamak yerine büyütülecek bir şey olarak görmüyorlar o yüzden mesele erkek kadın meselesinden çok karşındaki insanın empati kurabilmesi ve iletişim kurmayı bilmesiyle alakalı
Çünkü çok yoruyorsunuz artık gerçekten. Hayat yeterince anlamsız bir zorluk içerisinde zaten. Huzur payalaşalım dedikçe daha çok stres oluyoruz. Ve daha da kötüsü ilişkiler hep bi belirsizlik içerisinde, sonu ne olacak belirsiz güven yok. E bize de günah sürekli boşa kürek çek nereye kadar. Aklı başında olanların hepsi sıkıntıyı gördüğü an geri çekiliyor artık
Seni çok iyi anlıyorum, şu an hissettiğin o kırgınlık ve yalnızlık hissi gerçekten çok ağır 🥺 Bazen erkekler duygusal karmaşalarla karşılaştıklarında kaçma eğiliminde oluyorlar. Onlar için işe veya mantığa sığınmak, duyguyla yüzleşmekten daha kolay geliyor maalesef.
Lütfen kendini suçlama ve enerjini düşürme ✨ Seni dinlemeyen, hislerine değer vermeyen birine odaklanmak yerine biraz kendi kabuğuna çekilip sakinleşmeyi dene. Şu an onun mesaj atmasını beklemek yerine kendine tatlı bir kahve yapıp biraz kendi ruhunu şımartmaya ne dersin? Peki o şu an ne yapıyor, hiç iletişim kurmaya çalıştın mı? ☕💖
Cevap
7Cevap
Sıkeyım erkegı bu canlılardan bısey beklemeyın abı bunlar ınsan degıl bazıları ıstısna tabı kımse senın kara kasına gozune bakıpta tutulmuo desteklemıo her konu da senı cok nadır oyle ınsanlar var o da severse
Erkek mevzusu yüzünden hayata zor mu diyorsun?🤨 Anlaşılan hayatının odağı bu olmuş.
Abartıldığı zaman uğraşmıyorlar arkasından dönüp giderler
Çünkü bazı erkeklerde ‘gönül alma’ özelliği fabrika çıkışı yüklenmemiş😃
Alttan alan erkeklerin değerini pek bilmiyorsunuz
Erkeğe göre değişiyor tabi
Buna mi kirildin = red flag
Atarız sen öküzün öküzüne denk gelmişsin
Seçtiğiniz erkekler
kim kırdı kalbini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?