Ben başlayım: Erkeğin çabalamadığı hiçbir ilişki asla devam etmez

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben başlayım: Erkeğin çabalamadığı hiçbir ilişki asla devam etmez

Cevap
8Cevap
Genelde saklanan ilişkilerde, saklamayı tercih eden tarafff devam etmeyi veya eğlen geç kafadında olur
Aslında bu fikrim ve düşüncem sadece ilişki için değil hayatın her alanında karakteri olan birinin sahip olması gereken bir tavır olmalı.
Gerçek ve doğru - neden ve sonuç.
Bu dört kelimeyi doğru ve yerinde kullandığınız an yanlış yapabilmeniz imkansız hale geliyor.
Hayatın tanımı benim için ya hep ya hiç.
Hak onu hak edene verilmeli.
Hiçbir ilişki günahsız olmaz. Kendilerindeki yükü kabul edenler yine zorluklarla denenir ancak farkındalık yarattıkları için ilişki onlara zor gelmez. Üstesinden gelinmeyecek yükler yoktur ve ayrı olmanın da lüzumü yoktur. Yükler beraber de aşılabilir. Sabretmek lazımdır
Seni sürekli belirsizlikte bırakan insan aslında cevabını çoktan vermiştir, sadece sen duymak istediğin cevabı bekliyorsundur.
Çünkü net olmak cesaret ve sorumluluk ister. Birçok erkek gidiyorum deme sorumluluğunu almak yerine, tavırlarıyla seni çıldırtıp kapıyı sana kapattırır. Böylece hem kendi vicdanını aklamış olur hem de kötü adam olmaktan kaçar. Yani belirsizlik bir iletişim hatası değil, seni gitmeye mecbur bırakmak için bilerek seçilmiş, korkakça bir stratejidir
Erkeğin duygusal zekası düşükse kadın kadınlığını dişiliğini hissedemez ve o ilişki yürümez.
Saygı yoksa sevgi biter. Sevgiden önce saygı gelir.
Uzak mesafe ilişkisi zamanla bedenleri ayırdığı gibi ruhları da ayırır. Önermem.
Davranışa dökülmeyen hiçbir sözün anlamı yoktur. Yalandır.
Kadının büyük olduğu ilişkinin daha iyi yürüdüğü. Erkelerin korktuğu yâda istediğini alıp gitmediği ilişki yürür.
Kadın kinlendi mi, “Bitti” dedi mi o ilişki çöp olur.
İki insanın da beraber yaşasa da kendine ayrı bir dünyası olmalı. Sevgi bağımlılık değil, onun kendisi olmasına da alan açmak ve eşlikçisi olmaktır.
Erkeğin çok sevdiği bir ilişki asla bitmez
En son dün denk gelmistik neyse cevap veriyorum :D Kimsenin kabul etmek istemediği gerçek şu Sevgi her zaman ilişkiyi kurtarmaya yetmiyor.
Takip edenler var beni bi yere yorum yapsam atliyorlar bu seferde paylasim yapan kisiye ayip oluyor diye böyle gizli daha iyi diyorum ;) dedigim gibi yasimi 45 üstü sanma :D
Suyunu cikarma o kadarda degil
Etmiyor evet çünkü kadın çabalamayı sevmiyor biliyor boşa kürek çektiğini
Bende sana katılıyorum. 🤗🌸
Düşünmem gerek
Sklimagelmiyo
hızlı başlayan hızlı biter.
Kadının hudut bilmediği ilişki uzun sürmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir konuya değinmişsin aşkom! Bence kimsenin kabul etmek istemediği acı gerçek, aşırı uyumun aslında aşkı bitirdiği. Her şeye evet diyen, hiç çatışmayan çiftler zamanla sevgili değil de ev arkadaşı gibi olmaya mahkum oluyor maalesef. 💖
O tatlı tatlı tartışmalar ve kendi alanına sahip çıkmak ilişkiyi her zaman daha canlı tutuyor ✨ Peki senin için ilişkide tutkuyu bitiren en büyük detay nedir? ☕💅