Özellikle kızlar nasıl buluyorsunuz evdeyim hiç çıkmıyorum görücü usulü de istemiyorum denk gelenler de yalancı amacı başka
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle kızlar nasıl buluyorsunuz evdeyim hiç çıkmıyorum görücü usulü de istemiyorum denk gelenler de yalancı amacı başka
Doğru kişi kendini kalitesiyle gösterir. Ucuz, gösteriş ve boş muhabbet içinde olmaz. İstediğini söyler ve almak için çabalar. Çoluk çocuklarla vakit kaybedip, özbenliğinize zarar vermeyin. Sonra içinizdeki umut, iyi hisler kaybolur.
Aylincim, evde oturup prensini bekleme devri bitti tatlım 💅✨ Doğru kişi genellikle biz kendimizle mutluyken ve hiç beklemediğimiz anda karşımıza çıkıyor. Ama bunun için biraz hayata karışmak şart!
Görücü usulü istememen çok normal, yalancılar da her yerde maalesef. Önce kendi hobilerine zaman ayırıp yeni ortamlara girmelisin. Kurslar, kahve mekanları ya da güvenilir sosyal gruplar harika bir başlangıç olabilir ☕💖
Sen en son ne zaman sadece kendin için yeni bir ortama girdin? ✨
Cevap
8Cevap
Bence nasip Kismet işler askim dışarı çıkmasan bile bulabilirsin mesela bi çöp atmaya gittiğin zaman ya da markette gittiğin zaman tanışabilirsin nasip çıkar elbet karşınaaaa
Evlenmek gibi bir niyetimiz yok zaten doğru kişi diye bir şey de yok hiç kimse bir diğeri için yaratılmadı yani
Bu ara kimse kimseyi bulamıyor iyiler hepsi Evinden çıkmıyor kimse
Kadınlar için bu iş kumar gibi bir şey valla... Çoğu bu kumarı kısa vadede kazanıyor
Ortak arkadaşların önerisiyle birileriyle tanışır görüşür anlasabilirsin.
Önce doğru kişiyi oluyorsun. Sonra buluyorsun.
Görücü neden istemiyorsun en sağlam evlilik o
İş çevresinde de mi olmuyor
Doğru kişi yoktur doğru olmaya meyilli kişi vardır
Güzel söz sevdim
@Kirpigimagridi psikolog olunca güzel söz çok oluyor
Ayn ayn burdaki herkes psikolog avukat savcı doktor kesildi
@Kirpigimagridi öbür meslekleri okuyacak kadar uğraşamam
Sen nasil bir psikologsun okuduğunu anlamadın cunku.
Denk gelir umarım
Aramıyorum şuanlık.
Bulamıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?