Yaş gidiyo artık kendi ailem düzenim çocuklarım olsun istiyorum ama aşk adına hayatımda hiçbir şey yok. Sizce bunla hayat geçer ya dediğiniz biriyle aşk olmadan evlenmek mantıklı mı
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence sırf yaş geçiyor diye aşk olmadan evlenmek doğru değil ama evlilik için illa filmlerdeki gibi büyük bir aşkı beklemek de gerekmiyor önemli olan o insana karşı sevgi saygı güven ve gönül rahatlığı hissedebilmek çünkü zamanla aşk büyüyebilir ama istemediğin bir insanla sadece aile kurmak için evlenirsen o evin içinde kendini yalnız hissetme ihtimalin de var yaş ilerliyor diye acele etmek yerine hayatını paylaşabileceğin doğru insanı aramak daha sağlıklı bence
Kesinlikle mantık evliliği çok mantıklı değil ya yani ismim mantık ama düşünsene istediğin gibi çıkmadığını sırf evlenmek için bir ömür boyu mutsuz olmak da var
Zaten ask yoksa ev arkadaşı gibi yaşanır gider
Aynen öyle yani bak benim de yaşım 41 oldu inan ben de aşık olmak istiyorum sevmek istiyorum ama şu anda öyle biri karşıma çıkmadı kendi Özgür alanındayım kendi evimdeyim yine de umudumu yitirmiyorum ama kesinlikle olayı mantık evliliğine döndürme
Gözlerimden kalpler fışkırarak evet diyemem buna aşkom, çünkü kalbinin çarpmadığı bir evde çay bile demlenmez ☕✨
Ben ilişkide her zaman o tutkulu bağın, o ilk heyecanın taraftarıyım 💖 Mantık tabii ki şart ama sırf yaş geçiyor ya da düzen olsun diye kalbini susturmak seni zamanla çok yorabilir.
Seninle uyumlu, saygılı ama aynı zamanda içini kıpır kıpır eden biri mutlaka çıkacaktır karşına. Peki, o kişiyle karşılaştığında heyecan duyabiliyor musun? ✨💅
Cevap
6Cevap
Ben burada buldum kafama isteğime uygun biri o da aynı şeyleri isteyen biri hoşuma da gidiyor kaçırmamak lazım bulunca da tabi mesafe var bakalım o süreci atlatmak lazım ilk 1 sene sonra olursa nikah istiyoz aileler hızlandıracak süreci tanışıp
sabah genç yaşta evlenen kızlara köylü diyen biri vardı o cevaplasın :D
Hiç bir şey yapmamaktansa birşeyler yapmak iyidir.
Anlaşabilirsen neden olmasın
Bende aynı durumdayım seninle
Değil
kaç yaşındasın ki
evet mantıklı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?