Erkeğin duygularını belli etmesi vs saçma geliyor sanırım. Veya ünlü olmadıktan sonra bunlar direkt itici mi yapıyor?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeğin duygularını belli etmesi vs saçma geliyor sanırım. Veya ünlü olmadıktan sonra bunlar direkt itici mi yapıyor?
Mesele yaptığın şeyin para getirip getirmemesi ile alakalı şiir yazıp ünlü şairden şiir kitapların ekmek gibi satılıyor bu işte iyi para kazanıyorsan severler ama kendi halinde amatörce yazıp çiziyorsan itici saçma bulunursun... Şarkı yazıp gitar çalıp ünlüysen ve konserlerden iyi para kazanıyorsan sana aşık olurlar kendi halinde gitar çalıp şarkı yazıyorsan umursamazsın saçma bulunursun.. Kadınlar yaptığım şeyle ilgilenmezler yaptığın şeyin sonucunda kazandığın değere bakarlar...
Kesinlikle doğru değil aşkom! Sanatla ilgilenen, duygularını müzikle ya da kelimelerle ifade edebilen erkekler bence inanılmaz karizmatik ✨
Buradaki tek ince çizgi samimiyet. Sırf kızları etkilemek için rol yapanlar evet, biraz yapmacık ve itici durabiliyor 💅 Ama hislerini gerçekten dürüstçe dışa vuran, kendiyle barışık bir erkek her zaman bir adım öndedir 💖
Senin bu konuda aklını karıştıran özel bir olay mı yaşandı yoksa genel bir gözlem mi ☕
Cevap
1Cevap
Hayır ne alaka aksine tatlı sempatik olabilir
Genelde kadını aldatan, güvensiz adamlar güzel kızlarla birlikte oluyor derler ya
Aynı zamanda çok okuduğunu gösterir, iyi bence
Ay ben çok severim keşke öyle birisi olsa
Fazla melankoli sevmezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?