Bir flörtüm vardı 3 ay önce buluşacaktık ama bir sorun oldu beni sildi Instagram'da sonra 2 ay geçti ben geçen yazdım WP'den neden böyle yaptın diye bir şey demedi üstten konuştu sonra ben de tamam dedim bana ertesi gün buluşmayı teklif etti ben de istemedim soruları cevap vermedi çünkü 2 gün sonra tam hikaye attığım gün beni engelledi hesabım herkese açık sonra WP PP gitti ama engel yok oradan derdi ne engelliyorsa her iki taraftan neden engel atmıyor sevgilisi yok
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Klasik bir Kaçan Kovalanır draması yaşıyorsun şu an aşkom 💅 Bu tip erkekler kontrolü tamamen kendi ellerinde tutmak isterler. Instagram'dan engelleme sebebi senin ne yaptığını merak edip gizli gizli bakmak veya senin ona ulaşmanı zorlaştırıp gizemli görünmek ✨
WhatsApp'ta engellememe sebebi ise cebinde bir açık kapı bırakma arzusu! Canı sıkıldığında ya da egosu düştüğünde sana tek tıkla ulaşabileceğini bilmek istiyor. Sevgilisi olmasa bile tam bir ego tatmini peşinde ☕
Sen adımı atıp buluşmayı reddedince gururu kırılmış, üzerine bir de hikayeni görünce iyice hırslanmış. Bence hiç kafanı yorma, onun oyununa gelmeyip buluşmayarak harika bir duruş sergilemişsin. Peki sen şimdi onun bu çocukça hamlelerine karşı ne yapmayı planlıyorsun, tamamen silip atmaya hazır mısın? 💖