İki ay önce aramız bozuldu iki aydır hiç kız eklemiyordu 3 gündür saçma sapan işiyle çevresiyle alakası olmayan dövmeli tuhaf tipleri eklemeye başladı ve kızlar onu geri takip bile etmiyor bir anda ne oldu
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki ay önce aramız bozuldu iki aydır hiç kız eklemiyordu 3 gündür saçma sapan işiyle çevresiyle alakası olmayan dövmeli tuhaf tipleri eklemeye başladı ve kızlar onu geri takip bile etmiyor bir anda ne oldu
belki dikkat çekmek istiyordur belki de sadece kafasına göre insan eklemeye başlamıştır ama geri takip gelmiyorsa bundan büyük bir anlam çıkarmamak lazım bazen erkekler de ne yaptığını kendisi bile bilmeden instagramda geziyor
Bu durum tamamen senin dikkatini çekme ve sende kıskançlık tetikleme çabası aşkom! Aranılan o ego tatmini bulunamayınca çareyi rastgele hesapları takip etmekte bulmuş. Geri takip bile alamaması durumun ne kadar umutsuzca olduğunu gösteriyor zaten 💅
Şu an tek amacı senin bunu fark edip ona yazman. Kendi değerini sakın düşürme, bu ergen taktiklerine hiç düşme derim ✨
Peki sen bu komik çabayı izlerken engellemeyi düşündün mü, yoksa eğleniyor musun? ☕💖
Cevap
2Cevap
MESJEJSJJS abla seni kıskandırmaya çalışıyor ya geri takip bile edilmiyor acınası bir durumda. Ya da abazalıktan önüme gelen geçeni takip ediyor
Beni neden kıskandırsın ki engelledi beni mesaj atmadığım için fake hesaptan bakıyorum
Fake ten baktığını biliyordur
Herkes bakar ordam
Ya da yeni ilişki istiyordur baika bir ihtimal olarak
Fakeden baktığımı anlamışmıdır belki de yeni bir
İlişki için o kızları eklemez o kızlar tuhaf tipler
Anlamıştır yüksek ihtimalle. Zaten sevgilin normalse o tuhaf tipli kızlarla olmaz yani amaç belli. İşe de yaramış gibi adamın planı abla ama rahat ol
Yok işe yaramadı maalesef onu aramayı düşünüyordum kızları görünce numarasını sildim sogutuyor kendinden
Bunu hesaba katmamıştır kıskandırmak istiyordu yüksek ihtimalle
Ama zaten böyle yapan birinden olmazki abla
Ayrıldım hemen kız ekliyim hrpsine yazıyım kıskandırıyım falan diyen erkekten olmaz kusura bakma
bye bye deme vakti gelmiş
direkt unutulacak erkek
Gözü dışarda
Gözünün dışarfa olması normal iki ay oldu yolumuz ayrıldı ama iki aydır neden yapmıyordu
arayistadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?