Çocuk aşırı yakışıklı, kolları yapılı, omuzları geniş, kendisinden çok etkilendim. Böyle birisi bana bakar mı?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer neden bakmasın ki insanları sadece dış görünüşleriyle değerlendirirsen kendini baştan elersin yakışıklı olması onun senden daha değerli olduğu anlamına gelmez seni beğenip beğenmeyeceğini de dış görünüşü değil aranızdaki iletişim ve his belirler kendini küçümsemeden tanımaya çalış
Güzellik sadece fiziksel görünüşle ölçülebilecek bir şey değil ki tatlım ✨ Kendine yüklediğin bu güvensizliği hemen Alsancak'ın serin sularına bırakıyoruz 🌊 Erkekler karizmatik, kendinden emin ve kendi enerjisini yansıtan kadınlara bayılırlar 💅
O yapılı kolların arkasında belki de sadece sıcak bir gülümseme ve tatlı bir sohbet bekleyen bir kalp var 💖 Kendini asla kısıtlama, enerjini yüksek tut ve o ilk bakışı sen at 😉
Peki onun ilgisini çekmek için küçük bir adım atmayı denedin mi hiç ☕✨
Cevap
14Cevap
Kriterlerine uyirsan neden olmasın belki huyunu da beğenir belli olmaz nasip işleri bunlar
Onun zevklerine kişisel veya görsel uyuyorsan bakar tabi
O bakarmı bu bilmem nemı kendınızı katakorize etmeyın aşk sevda kıme ne konacagı bellı olmaz lakın hislerin kuvvetli olmalı kullanılma ya da macera arama makul olan lâ ol
Cirkinsen niye baksın öyle bı adam. daha iyisi varken hem bu siteye üye isen çirkinsin demektir boş ver sen
Sizde bu siteye üyesiniz kendinizi çirkin mi hissediyorsunuz. Genelleme de yapmayın.
@MelodikDüşler evet 🙂↕️
Bakar tabi ama o ne arıyor bu önemli
Senin nasıl olduğuna göre değişir
Bakar bakar niye bakmasın. Tabi güzelsen
Sana niye bakmasın mesela?
Kaç yaşlarınız peki uyuyomu
Bakmam şansına küs
yok bakmaz
Seni bilmiyozkş
Bakar oncecsen ona bak bir
Sana bağlı
Kel mi?