Vallahi maddi durumu iyi olan erkekler var eşlerini aldatmıyor altına villa verip Tesla var aldatma vs yok fakir erkekler kızlar zengin erkek istediği için onlar aldatıyor lafını teselli mi kullanıyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya aslında karakter ile alakalı bir durum bu zengin olunca herkesi elde edebilir diye düşünüyorlar
Karakteri sağlam olan adam dünyanın en zengini bile olsa sevdiği kadını aldatmaz
Karakteri yoksa fakir zengin fark etmez aldatır
Erkekler her şekilde aldatır tipsizse ego yapar aldatır yakışıklıysa çapkın olduğu için aldatır zenginse gözü doymaz yani her halükarda aldatır çirkin veya fakir diye daha az aldatır diye bişe yok herkes birbirini catir cutur aldatıyor cinsiyetide kalmadi
Yoo vallahi çevremde 4 kişi zengin erkekle evli hatta İstanbul boğaz manzaralı evde oturuyor adam aşırı nazik
İyi benim cevremdede zengin olan daha fazla aldatıyor ne yapcaz şimdi tek bir genellemeye göre mi hareket edeceğiz sen zengin bir erkeğin aldatmayacagina inanıyor musun paralı erkek yakışıklıdan bile daha çok tercih edilir her an herkes aklını celmeye müsait çünkü en güzeller bı anda kucağına düşer aldatan her şekilde aldatır
Allhaskina paralı erkek daha çok tercih ediliyor beden babadan zengin çirkin erkekler güzel kız bulamıyorum diyor
Güzel mi kucagina düşer mis hiç duymadım anca ünlüler den var
Nerde yasiyon kanka ne cahil cahil konuşuyon sabah sabah germe beni
Evet? Babadan zengin çirkin erkekler guzel kizlar bana bakmıyor diyor ne alaka dediğiniz
Babadan zengin olmayla ne alakası var durumun paran varsa bitmiştir kim diyor ben hiç görmedim parası olan erkeğe kosuyorlar
Hakan Sabancı babadan zengin ama gayette güzel kadinlarla çıktı
Aşkım habire ünlüler le kiyasliyorsun ki Hakan Sabancı cirkin bir erkek değil ona bakarsan çok yakisikli erkekler çok çirkin kadın ile evli
Senin ne yazdığından haberin var mı? ünlü veya ünsüz ne farkediyor para kimdeyse kadınlar ona gider tek kadın değil herkes paranın kölesidir. Bi kadın karşısına zengin bir koca adayı çıksa yok bu babadan zengin kendi zengin değil diyip red mi edecek senin aklın alıyor mu? helede şöyle bir ekonomide? hakan sabancida yakışıklı değil. Cok yakışıklı erkekler cirkinlerle evlenebilir banane bundan
Evet ne yazdığımı farkında yim aşkım. Bana geçen sene sonları 3 tane mi talip geldi babadan zengin ama duygusal bağ hissetmiyorum diye reddettim inanma istersen sevgilileri bile olmamış güzel kız bekliyor ama bakmamışlad
Sana bir şeyler yazmak isterim ama kalbini kırmak istemiyorum
Aşkım kalp kırılacak birsey yok sen fakir bir erkeğin karakterli oldugunu mu düşünüyorsun nerde benden fakir erkek var karaktersiz di heh birde aldatir diyorlar atasözleri oldular onlar
Ben zaten bir erkeğin parasına bakmıyorum ki 3 tane ev miras kalacak tam aksine yani
Deli misin sen ne saçmalıyorsun konudan konuya atliyorsun
Dışarıdan her şey güzel görünür ben her görüntünün aldatıcı olduğunu düşünüyorum. Kimseyi zan altına koymak olmaz insan olmak önemli. İnsan olan aldatmaz yalnızca.
Yoo adamın aldattığı yok siz fakirler avutun kendinizi
Aldattı demedim kimseyi zan altında koymak olmaz dedim. Ayrıca benlik bir durum söz konusu değil. Zoruna ne gitti bilmiyorum ama çıkaracağın yer ya da kişi ben değilim.
Karakter meselesini tamamen cüzdana bağlamak büyük bir yanılgı bence ✨ Sadakat tamamen insanın öz saygısı ve karakteriyle alakalı bir durum 💖 Zengin olup eşini el üstünde tutan da var, fakir olup hiç durmadan bahanelere sığınan da 💅 Fakir erkeklerin bu söylemi genel bir savunma mekanizması veya teselli olabilir ama ilişkiyi ayakta tutan şey para değil, karakterdir 🥺 Sen bu konuda ne düşünüyorsun peki? ✨
Cevap
14Cevap
Zengin fakir fark etmez, aldatmam karakter meselesidir Kimse fakir diye karaktersizkimse zengin diye karakterli degildir. Firsati olan erkeklerin %99 u aldatir. Kadinlar icin de bu boyle. Sadece kisisel nedenler , bahaneler farklilik gosterir o kadar
Altına Tesla'yı verip Villa'yı da verdikten sonra aldatsa da sesin çıkarmı acaba az mantıklı ol öyle ne kadar kadın var ben parasindayim kiminle yattığı umrumda değil diyen
Yoo aldatmiyir ki siz bu imkanları vermiyor olduğunuz için fakir siniz size bakan yok diye teselli ediyorsunuz
Siz az mantıklı olun 4 tane böyle birisii ile evli olan bir tane şikayet bile gelmedi
Yoo 3 tane ev miras kalacak 3 tane evi satıp villada alırım
Daha İstanbul boğazından ev almıştı karisina 1 kere bile aldatmadi
Evet sesimi çıkartırım nasılsa covuk yapıldığı için o villa hepsi çocuğuma kalıyor
Puhha siz hayal görün kızlar size bakmıyor diye teselli oluyorsunuz işte
Evet boğazdan ev almıştı adam karisini 1 kere bile aldatmadi
Akrabalarımda var çok zengin olan ve escden çikmiyorlar bilgin olsun
Fakirlerde kaba ona bakarsan 1 tane bile karakterli görmedim
Biraz teselli, biraz da bütçe dostu avuntu. 😂
Bu arada tesla’sı olan zengin’mi oluyor 🤣
Hayır maddi durumu iyi olan anlamına geliyor
Zenginler şöyledir fakirler böyledir erkekler böyledir kızlar böyledir diye genel bişey demek bence çok yanlış karaktersiz insan herşeyi yapar
Kanka fakir erkek daha çok aldatır bu yazılı olmayan ama herkesin bildiği bir gerçektir.
Evet fakir erkekler kaba daha 13 yaşında çalışmaya başlayanlar kaba ezikler işte
@Gangshit_07 kes lan
Evet o yüzden eşim ilgisizdi
Uff amma boş yaptınız ya
Zengin aldatmaz zaten statüsünden dolayı buna hakkı olduğunu açıkça gösterir. Fakir ise karşı cinse her daim daha zor ulaştığı için zayıf egosunu beslemek için sürekli aldatır. Aldattıkça kendini daha değerli daha zeki olduğunu düşünür.
senin zihniyetin ve örneklerin korkunç.
gerçekten kadının en cahil versiyonlarındansın
Orneklerim gerçek hatta yaşanıyor yalnız
Cahil filan değilim
benim bahsettiğim örneklerin yaşanması değil.
üzüldüm senin adına umarım biraz kendine çeki düzen verirsin
Zenginin aldatması daha kolay olur Yaşam standartları yüksek imkanları geniş Parası için peşinde koşucak bir dünya potansiyel kadın mevcut
Ee zengin aldatması daha oolau olur çevremde 4 kişi aldatmiyor karakterli erkekler işte
Ee yüz vermiyor jste ona
Zenginler genelde gizliden çevirir her işlerini etiket olmak istemezler ama
Çevirdikleri filan yok ablamın arkadasi İstanbul'da 40 milyon mu ne boğaz manzaralı evde oturuyor karisini bir kere bile aldatması benim kocam bana bebek gibi bakıyor diyor
Siz anca cinsellik istersiniz bakmadikari için size
Hayaller hayaller
İşiniz gücünüz troll ablanın durumu öyle sende burada işsiz işsiz takılıorsn ona buna sallıorsun işte
Evet 3 tane ev miras kalacak zengine bakacağım tabi ki
Bu kafayla seni kimse almaz çekmez
Zaten fakir erkekler teklif ediyor istemiyorum bende onu çekemem
Zengin fakir farketmez Allah kişilik zenginliği versin karekter versin
Çabalayarak zengin olanlar genelde aldatmazlar ya. Bir olgunluk bazı şeyleri almıştık vardır
Ne aldatmıyor diyenlerin altından en yakin kadin arkadaşları çıkıyor
Yoo yok öyle bir şey siz fakirsiniz size bakmıyor diye böylesiniz
Fakir mi
Aldatmadığını ne biliyorsun
Belli bariz
Bazen o kadar gizli adatmalar var ki bilemezsin
Yoo aldattığı gelen yok siz fakirsiniz size bakmadiklari için böyle siniz
Harbiden karakterini ne yapayım fakir erkeğin taş gibi böyle karakterli zengin erkekler dururken
Peki
Her erkek fırsatını yakalasa aldatır
Ablamın eşi fırsatı olur aldatmiyor vallahi cunku karakterli fakir erkekler kızları elde edemediği için böyle diyorlar
Yaw senin gözünü para doyursun her şey para sende haklısın
Belkide fakir bir kadının tesellisidir.
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?