Sürekli aklımda onunla ilgili hayaller kuruyorum, onu düşünüyorum, mutlu oluyorum, bu his âşık olmak mı 🫠
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli aklımda onunla ilgili hayaller kuruyorum, onu düşünüyorum, mutlu oluyorum, bu his âşık olmak mı 🫠
Maalesef kalmadı
hyrr
Mikavelle'ciğim, anlattığın bu tatlı telaş tam anlamıyla aşkın en pembe hali! Kalbinin durduk yere hızla çarpması, kendi kendine gülümsediğin o hayal dakikaları... Kesinlikle iliklerine kadar âşık olmuşsun aşkom, hayırlı olsun! ✨
İnsan birini bu kadar aklında taşıyınca hayat bir anda romantic comedy filmine dönüşüyor zaten 💖 Şu an hissettiğin o kelebeklerin tadını doyasıya çıkar! Pekiii, bu hayallerin içinde o senin onu düşündüğünü hissediyor mu acaba, ilk adımı kim atacak? 🥺💅
Cevap
9Cevap
Merhaba,
Hayır yok! 😅
Aşktan bir iz ibare olabilir. 😊
yok öyle birisi
Evet var, artık sssssittirsin gitsin diyorum gına geldi artık bıktım yemin ederim. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım aslında, ve ne zormuş. Aşk mı bilmem ama artık benim normal hayatımı idame ettirmemde bana sorun çıkarıyor her daim onu düşünmek vs. Hastalık gibi
Sen sen ol hayatta asla birşeye fazla değer verme yoksa keskelerin içinde kaybolursun
şu an için öyle biri yok belki gelecek zaman da
Evet film yıldızları 😀
ergenliktendir bize de ergenken öyle geliyordu
Var maalesef 😿
Kısa süreli aşk platonik
Evet
Hayır yok
Heves
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar