Eski sevgilim beni özlüyor mu, geri döner mi; onu nasıl unutacağım?

bizi ortak bi arkadaş sanaldan tanıştırdı sonra buluştuk ben onu ilk umursamıyordum sonra çok sevdim böyle içim cıvıl cıvıl farklı hissediyordum aşık olmuş gibi mutluydum o ise normaldi beni sevdiğini düşünüyordum sonra benden ayrıldı sonra 1 yıl kadar bi süre geçti bu yeni sevgili yaptı ben de yaptım sonra bi şekilde yolumuz yine kesişti konuşmaya başladık bu sefer her şey çok güzeldi anlıyorduk birbirimizi sonra o yine benden ayrıldı sadece 1 hafta sürmüştü ben ona yazdım 1 hafta sevgili olduk yine ayrıldık o ayrıldı ben yazdım bu böyle devam etti lise boyunca en sondaki ayrıldığımız yüz yüze oldu ve beni gerçekten hiç sevmediğini söyledi ayrıldı halbuki bi kere o bana yazıp beni ne kadar özlediğini söylemişti her şeyi altüst etti o gün bana dönmüştü ben anlamıyordum bi keresinde de beni arayıp özlediğini söyleyecekmiş kafam karıştı unutmaya çalıştım sürekli onu tanıyan insanlar ya da onunla ilgili haberler alıyor tanışıyordum ki bunun için çaba göstermedim onlar beni buluyordu rüyama girdi lise sondayım o da liseyi bitirdi nasıl unutucam ya da dönecek mi beni mi özlüyor kafamda deli sorular

Eski sevgilim beni özlüyor mu, geri döner mi; onu nasıl unutacağım?