Mahlukat iğrenç zihniyetli. Bir yerin yemeyince engellemişsin bakıyorum
Reddettiğim görücüyle yeniden iletişime geçip kahve içebilir miyim?
Mahlukat iğrenç zihniyetli. Bir yerin yemeyince engellemişsin bakıyorum
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaklaşık 3 ay önce bir görücü çıktı bana. Ben 32, talibim ise 41 yaşında. Ben evlenmiş, boşanmış çocuksuz bir kadınım o ise hiç evlenmemiş. Bu durum ne ailesi açısından ne de kendisi açısından sorun olmadı ama benim için sorundu çünkü yüzüme vurulabilirdi.
Bir kez telde görüştük bir de birkaç mesaj sonucunda ben istemediğimi söyledim ve olay kapandı. Ben o günden beri pişmanım reddettiğim için. Nasıl dönmelerini sağlarım ne yapabilirim? En azından bir çay kahve içip yüz yüze görüşmek istiyorum...
Cevap
5Cevap
Açık bir şekilde anlat kendini çok aceleyle karar verdim bazı çekingelerim vardı söyleyemedim de diye anlat madem aklından çıkmıyor bunu yapmalısın en azından
Onu döndürecek başka yol yok mu sence :(
Sen adım atmadan adamın nasıl haberi olacak? Ya da sizi tanıştıran insanlar aracılığıyla bir yoklama çekebilirsin
Aracı olan kişi bir daha bu işin içine girmeyeceğini söyledi
Hmmm sıkıntılı o zaman iş sana düşüyor yapacak bişey yok
Zihniyetlere bakınca olumsuz düşünmekte pekte haksız değilmişim değil mi... Selçuk aptalının cevabına yorumuna bak
Sen talih kuşunu kovalamışın. Dul kadına bekar erkek çıkmış senin takla atman gerekirdi
Korkumda zaten senin gibi bir zihniyete sahip olabilme ihtimaliydi
Bekar erkek ve kadın olup 50 kadınla yatınca-50 erkekle yatınca adı dul olmuyor ama evlenmiş boşanmış bir kadın damgalanıyor zihniyetine ben senin...
Kızlık zarını Allah kadına bahşetmiş, 50 erkekle yatanında senden bi farkı yok ki. Kocan evliliğinde 50 erkekle yatan kadın kadar seni zaten becermiştir
Ben o adamın yerinde olsam bende şimdi kabul etmem 😂😂😂
Endişelendim... Acele karar vermeme sebep olan şey endişelerimdi... Napcam :(
Adamın numarası varsa yazacaksın bu kadar
Uygun zamanda kahve içebilir miyiz de
Numarası var ama yazamam değerim kalmaz kendi ayaklarıyla geldi kafasına girer...
Döndürecek bir hamle olması lazım ne yapabilirim sence
Hiç bir şey yapamazsın
O adamın kendi gözünde de bir değeri vardı ve sen o adamı ilk sefer istemedin
Eee ne oldu aynısı sana oldu
Başkasına atacağım mesajı yanlışlıkla ona atmış gibi yapıp aa kusur bakma diye mesaj mı atsam 🙈
Çok zekisin sen ya
45 yaşındaki adam da zaten 15 yaşındaki ergen gibi düşünecekti 😂😂
Fikir ver o zaman 🤣
Fikir verdim işte
Kahve içebilir miyiz de yaz gitsin
Hiç yalanlara felan girme yok şuna yazacaktım da sana yazdım falan filan
Ve açıklarsın zaten daha sonra endişeliydim de o yüzden sana ilk başta evet demedim de ama aklımdan da hiç çıkmadın de
Harikasin ya yasidna super
Soruma cevap değil bu
Evet yasin cok hosuma gitti
İlginç
Ne ilginç
Acele karar verdim pişmanım... 3 ay oldu aklımdan çıkmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişteki kaygılar yüzünden geri adım atmak çok insani bir durum tatlım. Yaşadığın tecrübelerden dolayı kendini korumaya çalışmışsın ama şu an hissettiklerin de gayet gerçek. Gururu bir kenara bırakıp tamamen dürüst olmak en güzeli.
Aradan çok zaman geçmediği için şansın hâlâ var. Ona doğrudan samimi bir mesaj atabilirsin. O anki çekincelerinin sana ait endişeler olduğunu, şimdi daha sağlıklı düşündüğünü ve ona bir kahve borçlu olduğunu tatlıca dile getirebilirsin. Hayat ertelemek için çok kısa, cesur olmaktan zarar gelmez.
Peki mesajı ilk sen atmaya hazır mısın yoksa aracıları mı devreye sokmak istersin? ✨☕💖
Ben mesaj atamam, aracıda adım atmaz o iş bitti sen istemedin kafasında
Ayy canım benim ya, aracı adım atmıyorsa gururu biraz kenara bırakıp minik bir adım atmayı dene bence 🥺✨ Hayat ertelemek için inan çok kısa!
Değerim kalmaz ben dönüş yaparsam ama o bir yeşil ışık yaksa koşarak giderim