Son dönemde erkeklerin 30 yaş üstü kadınlara zorbalık yapması neden moda oldu?

Dikkat ettim de böyle bir akım var sanki. Birçok erkek kendilerinin yaşlansa da değerinin azalmadığını ama kadınların yaşla değerinin azalıp talep görmeyeceğini iddia edip, saçma sapan konuşuyorlar. Güya onlar ne kadar yaşlansa da genç kız bulabilirmiş ama kadınlar yaşı ilerleyince kimse onları istemezmiş falan.

Halbuki devir değişti. Kadınlar kariyer yapıyor, para kazanıyor. Hayal kurup talep ettikleri refah yaşamı erkekten beklemek yerine, kendi kendine kazanıp gerçekleştiriyor. Artık spor, diyet, bakım , estetik falan teknoloji çok ilerledi insanlar yaşından çok genç gösteriyor. Eskisi gibi hemen çökmüyor.

Bana da hep diyorlardı çevremde, moralimi bozuyorlardı. Senin yaşıtın olan işi gücü iyi erkekler artık sana bakmaz genç kızlara bakar dediler ama hiç de taliplerimin olmadığı bir dönem olmadı. Hatta son erkek arkadaşım bir tartışmada beni yaşımdan vurmuştu. Bana ; "40 yaşındasın ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun. 40 yaşındasın ve peşinden koşulmasını istiyorsun" demişti. Ben de "İyi o zaman git kendine genç kız bul, genç kızlar da senin yolunu gözlüyordu" dedim ve terk ettim. Üstelik biz onunla yaşıttık yani o da 40 yaşındaydı. 6 ay sonra defalarca arayıp özür diledi. Affetmedim ama acaba ben artık iyi bir kısmet bulamaz mıyım diye düşünüyordum. Şu anda kendimden 3 yaş küçük biriyle çıkıyorum. Eğitimli, işi gücü düzgün, geliri iyi, abdestli namazlı biri ve evlilik niyetinde. Beni el üstünde tutuyor. Diğeri gibi kibirli ve havalı değil. Yani kızlar bu manipülasyonlara gelmeyin.

Kadınları yaştan vurmaya çalışan erkekleri anlamıyorum. Çok zengin ve yakışıklı değilsen genç kızlar seni napsın? Davul bile dengi dengine. Bu erkeklerin kafası modern dünyaya ayak uyduramadı. Halen 50 yıl önceki dedelerinin zamanı gibi zannediyorlar. 50 yaşında adam gidip köyden genç kız aldığı gibi kendileri şehirden genç kız alacaklar zannediyorlar. Ama dedeleri parayla alıyormuş, bunlar para da harcamak istemiyorlar 😂 beleş olsun istiyorlar🤣 Sonra da bu devirde o gencecik kızın onlara sadakatle bağlı olacağını zannediyorlar. Kendi yaşlanıp yetemeyince genç kadın kimseye o gözle bakmasın istiyorlar. Çalışan, paralı, çıtır , güzel kadının onunla evlenip ona sadakatle yaşlı bakıcılığı yapmasını umut ediyorlar.

Geçin arkadaşlar bu kafaları arkadaşlar! Çıkın o hayal aleminden. Gerçek dünyaya yani 2026 yılına geri dönün. Realist olun. Kendinize de realist olun. Davul bile dengi dengine. Kimse kendini altından, karşısındakini bakırdan göstermeye çalışmasın. O işler öyle olmuyor. Ne demiş atalarımız; "Akranıyla uçmayan kuşun sesi havadan değil tavadan gelirmiş" 😄

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Son dönemde erkeklerin 30 yaş üstü kadınlara zorbalık yapması neden moda oldu?