Şaşırıyorum, hiç böyle şeyler gelmez başıma ve genelde erkekler hiç bu kadar centilmen davranmaz.
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen insanlar daha sıcak davranıyor, bazen de böyle karşılaşmalar peş peşe denk geliyor. Sebebi ne olursa olsun, kibarca tanışmak isteyen biri hoş bir sürpriz olabilir; önemli olan senin rahat hissetmen. Marketteki yaklaşım hoşuna gitti mi, yoksa seni biraz hazırlıksız mı yakaladı?
Kesinlikle aurama nazar değmesin dedirten türden bir dönemdesin ✨ Senin o içindeki enerjin, özgüvenin değiştiği an dışarıya yaydığı ışık da tamamen farklılaşıyor 💅 İnsanlar senin bu pozitif ve yüksek frekansını hissettikçe mıknatıs gibi çekiliyorlar, bu çok normal!
Peki sence son zamanlarda hayatında veya düşüncelerinde neyi değiştirdin de bu muazzam değişim başladı, hiç fark ettin mi 💖🥺
Cevap
3Cevap
Abazalar işte klasik
Normalde bu yaşıma kadar hiç böyle değildi ama
Demek ki güzel gornmuşsun ona
Diğerleride fazla kibarlaştı neden bilmiyorum. Adamın birinin eli ayağına dolaştı.
Bazı dönemler yüzdeki ödem atıyor ne bileyim yüzüne kan can geliyor bir şekilde çok güzel ya da çok yakışıklı oliyorsun o zamana denk gelmiş muhtemelen ben bile aşık olirdum sana
İnşAllah öyledir😂😂
Bakalım ya
Olabilir
Libidon yüksek mi bu ara
Hayır
Belki de hareketlerin etkiliyor olabilir
Çevreme hiç bakmadan yürüyen biriyim.
Evlimisin
Değilim neden
Beden dilin seni ele verebilir
Normal takılıyorum. Alışveriş yaparken nasıl beden dili kullancam😂😂
Yaz bana istersen