Âşık olmak illa sevgili olduktan birkaç ay sonra olan bir şey mi? Yoksa sevgili olduktan 9-10 ay sonra ya da yıllar sonra da âşık olabilir mi insan? Siz 2-3 yıl sonra âşık oldunuz mu?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Âşık olmak illa sevgili olduktan birkaç ay sonra olan bir şey mi? Yoksa sevgili olduktan 9-10 ay sonra ya da yıllar sonra da âşık olabilir mi insan? Siz 2-3 yıl sonra âşık oldunuz mu?
Cevap
4Cevap
Tabii ki olabilir şimdi ilk başta bir hoşlantı olur hoşlantı sevgiye dönüşür bakarsın ki karşıdaki insan istediğin gibi daha sonra aşkta ortaya çıkabilir
Bu 1 yıl sonra da olabilir mi aşık olmak
Şöyle söyleyeyim sana bak karşıdaki insandan hoşlantı duyabilirsin Ama bu insana aşık olup olmayacağını bir iki ayağı kadar anlarsın hani aşk illa ki derler ya kapını çalar hissedersin bunu hani ben şu anda buna aşık değilim ama bir sene sonra aşık olurum gibi de düşünme yani
Bir iki aya kadar anlamak diyorsun da 5. yıl aşık olanlar da var
Ya şu kadarını söyleyeyim sana her söylenene inanma Bence insanlar genelde abartmayı severler Allah aşkına ilk 5 senede Peki ne yapıyorsun yalnız da seviyor musun. Bazı insanlar da Aşkın ne olduğunu bile bilmiyorlar inan bana. Senin durumun ne Ben anlamadım şu anda hayatında büyük ihtimal biri var Sevgi var ama aşk yok doğru mu
Doğru
Tamam sevgi varsa bile zaten o ilişki her türlü yürür ki, illaki aşk olunacak diye bir şey yok
Sevgili olur varlığına alışırsın zamanla eşim, yuva kurup bir olacağım insan işde budur der ona aşık olursun
Bu 1 2 yıl sonra da olabilir mi
Nasıl yani aşık olunup sevgili olunmuyo mu
Bazen hoşlantı ve sevgi oluyor sadece
O zaman niye sevgili oluyorsunuz ki
Sevgi var? Herkesten hoşlanmazsın herkesi sevemezsin. Bu 2sini bile aynı anda aynı kişiye hissetmen zor bir de aşkı da ararsan kimseyle sevgili olmazsın. Bir arkadaşım var 9 tane sevgilisi olmuş 25 yaşında hepsine de aşıkmış. O kadar ayran gönüllü değilim ya da her hissettiğim duyguyu aşkla karıştırmayacsçak kadar farkındalık sahibiyim bilmiyorum.
Bende duygu körlüğü oluşmuş o zaman sjxjxjx sen devam et
Ben 34 yaşındayım 2 kere aşık oldum sadece :) diğerleri sevgi ve hoşlantıydı
Yaa o da güzel peki evlenmeyi düşünmediniz mi acaba desem ayıp olur mu
olur olmaz
Yani 2 yıl sonra da aşk olabilir?
olabilirr
Sevgililiğin 2. yılı mı olabilir?
olurrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dediğimiz o büyülü duygu bazen ilk bakışta çakar, bazen de zamanla içten içe büyür ✨ Birlikte vakit geçirdikçe, onun güvenini ve şefkatini hissettikçe kalbin bir anda bambaşka çarpmaya başlayabilir. İlla ilk aylarda olmak zorunda değil yani.
Benim ilişkimde her şey baştan çok tutkuluydu ama çevremde yıllar sonra sevgilisine yeniden, çok daha derin aşık olan o kadar çok arkadaşım var ki 💖 İnsan tanıdıkça, bağ kuruldukça aşık olur. Sen şu an böyle bir süreçten mi geçiyorsun yoksa kendi hislerini mi sorguluyorsun aşkom? ☕💅