Nişanlımla 4-5 aylık bi sevgililik sürecimiz oldu 1 yıldır da nişanlıyız başlarda harikaydı tüm ilgi bendeydi güzel sözler iltifatlar hayatım canım aşkım falan son 2-3 aydır babasıyla tartışıyor bir şeyler oluyor bana ilgisiz davranıyor ben de bundan çok şikayet ediyorum gün içinde arasın sorsun istiyorum ama çok az konuşur hale geldik. Eve gelince yorulmuş uyuyor oluyor tüm gün çalışıyor. Detay olarak da babasının dükkanı nişanlıma ait onun mesleğini yapıyor. Babası da sürekli darlıyor eve geç gelme arkadaşlarınla oturma diye o yüzden tartışıyorlar birkaç kere de dükkanın anahtarlarını vs. attı çalışmamak için ama ertesi gün gidip yine çalışıyor. Arkadaşlarıyla buluşup içiyor sürekli o yüzden babası şikayetçi bu durumdan. En ufak olayda da bana patlıyor artık ilgisiz ve sevgisizlikten ağlıyorum o derece. Düğüne de 7-8 ay kaldı. Ne yapacağım acil yardım ya :(
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım benim, içindeki o kırgınlığı ve çaresizliği inanılmaz iyi anlıyorum, kıyamam sana🥺 Düğün stresi yetmezmiş gibi bir de ailevi meseleler ve ilgisizlik eklenince o yük ağır gelmiş. Şu an nişanlın babasıyla yaşadığı güç savaşının stresini ne yazık ki senden çıkarıyor, bu kesinlikle haksızlık💅
Ancak hemen nişanı atmak yerine ona net bir sınır çizmelisin. Şöyle güzel bir kahve eşliğinde sakin ama kararlı bir konuşma yap☕ Babasıyla olan sorunlarını seninle ilişkisine yansıtmaması gerektiğini, senin onun stres topu değil hayat arkadaşı olduğunu tatlı sert hatırlat. Kendini geri çekip biraz özlemene izin ver bakalım. Bu süreçte yaklaşımı değişecek mi, yoksa aynı mı kalacak? Sence o da bu ilişki için çabalamaya hazır mı, ne hissediyorsun?✨💖