- Kızlar acil aklınıza ihtiyacım var. 10 gün önce sevgilimle ayrıldık ve bana çok kötü şeyler söyledi bana çok kötü hissettirdi kendimi. Hatta öyle ki ben artık benden nefret ettiğine inandım ve yoluma baktım. Ne aradım ne sordum ve biz ayrıldıktan bir hafta sonra beni her yerden engelledi ki ne yazdım ne bir şey yaptım. Hatta Instagram'dan çıkaran da bendim. Ayrıldığımızdan bir hafta sonra engellemesi çok saçma değil mi sizce de? Üstelik bakıyorum durmadan takipçisi yükseliyor ve ben onu artık dayanamadığım için WhatsApp'tan sildim. Sonra canım sıkıldığı için profil resmimi değiştirdim. Instagram'da baktım 2 saat sonra da profilini değiştirmiş. Açıkçası kız arıyormuş gibi bir izlenim yaratan profil yapmış. Üstüne bir de takipçileri yükselmeye başladı 259'dan 264'e çıkmış bugün. Bu sabah işe giderken terk edilmiş 2 aylık bir yavru kedi buldum fakat benim evde kedim var, hastaysa eğer kedime bulaşır diye korktum ama sokakta da bırakamadım ölür diye ve kendisinin marketi var, çalışanları kedi bakmayı seviyorlar, iş yerime de yakın bir market, kendisi markette değil ama farklı bir işi var, çalışanları orada ve ben de marketin önüne götürdüm, o sırada kardeşiyle karşılaştım ve rica ettim beni gördüğünü söylememesini istedim, kediyi bıraktığımı söylememesini istedim. Tamam abla söylemem dedi çocuk ve ben döndüm gittim fakat birkaç saat sonra bir videoyu tekrar paylaşmış TikTok'ta videoda gülüm neredesin sen canım neredesin sen bekle ben öleyim ki o zaman gelesin diyor ve baktım takipçisi iki kişi daha yükselmiş, ben anlam veremiyorum ne yapmak istiyor bana mı değil mi çünkü çok kötü şeyler söyledi, hiç kimse bunu yiyip yutamaz, gurur kırıcı şeyler. Ama bu Ahmet Kaya'yı sevmeyen bir adam ve ben Ahmet Kaya'nın şarkılarını seven biriyim, benden sonra Ahmet Kaya'nın şarkılarını sürekli dinlemeye başladı ve şimdi de bunu paylaşması düşündürücü değil mi
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer