Parasız bir halt olmuyor diyorlar ya özellikle evlilik için. Sizce de öyle mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parasız bir halt olmuyor diyorlar ya özellikle evlilik için. Sizce de öyle mi
Cevap
21Cevap
Cok lükse kaçmak tabiki seçenek ama bi tarafa çalışmadığında diğerinin aileyi gecindirebilecek güçte olmasi lazim. Geçim derdine düşen kimse aski düşünmez
Elbette kimse yoksulluk icinde yasamak istemez
Bir yerden sonra parasızlık çileden çıkartıyor maalesef
Oylr evrt
Para önemli ama sadece para içinde evlenme
O ayri ama parasız hayat da olmuyor sevgi de kalmaz
Sevgi bitmiyor ama hayata isyan başliyor psikoloji bozuluyor falan filan
Bence para olmayınca hepsi biter
Evet sende biter gibi duruyor
Yok ki çevremde duzgun gelirli biri cogu da evlilik düşünmuyor
Çevreni değiştir o zaman
Nasil
Konu yine dönüp dolaşıp paraya geldi. Sistemin ürettiği bu kavram, sisteme en çok hizmet edene verilir. Yani onursuzlara onursuz mutlu olabiliyorsan evet parasız olmaz.
Para olmadan tuvalete bile gidilmez. Yani sadece evlilik için değil, genel olarak para temel ihtiyac ☆
Evlilikte herşeyi sıfırdan kurduğun için ilk 3 yıl falan adım başı her gereken şeyde para harcaman gerekir ta ki düzen oturana kadar diye düşünüyorum.
o eskidendi bacım şimdi para olmadan sevgiyi bırak saygı bile olmuyor kimse kimseye değer vermiyor hele ki kızlar fakir erkeklere hamam böceği gibi davranıyorlar asla inanma
Ben de tam tersi para degil sevgiye baktim yine kiymet gorulmuyor
ama baktığın kişiyle alakalı bence suç sende sanırım secerken düzgün secmeliydin :D
Iste duygusal boşluğuma heldi hep bos beleş tipleri seçtim ama akıllandım artik😅
bacım sana bir tüyo vereyim biz düzgün erkekler paramız yokken asla kızlara yürümeyiz ve kızların ilgisini istemeyiz eğer senin gibi birisi çıkıp tanışmak isterse ona kibar dille çok güzel bir kızsın ama maddi gücümüzden ve uygun olmayan zamandan ötürü seninle olamam deriz çünkü biliriz ki o kıza gelecek sunacak onu mutlu edecek kadar paramız yoktur o yüzden eğer bir erkek hemen atlayıp bende senden hoşlandım diyorsa bil ki o erkek kesinlikle seni kullanıp atma derdindedir çünkü maddi durumu iyi olan düzgün bir erkekle tanışmak istersen o kişi öncelikle hemen evet demeden seni iyice tanımak ve ailesine paylaşmak ister işte o erkek evlenilcek durumda olan erkektir ve ciddi yoldadır bu bir taktik olarak da düşünebilirsin
Ama simfi paralı erkekler de evlilik istemiyor hepsi sevisme derdinde
paralı erkek değil paralı asker diyeceksin mantıklı düşün parası olan ve sevismek isteyen erkek sence düzgün erkek mi? :D adam her türlü ilişkiye evet diyor erkek kadın demeden ve parasıyla en iyi kadınlarla aynı yatakda yatıyor. Hiç mi düşünmedin bu adamın ne olduğunu...
Ama muhafazakar paralı olanlar evleniyor genelde
muhafazakar paralı erkek mi demek istedin o normal zaten ama senin dediğin esc ile yatıp kalkap erkek tipiyse onla bizim aramızda dağlar kadar fark var onlar bana göre en iğrrençççç varlıkdır
Hayir ya seküler paralı yo mu
onları bilmiyorum bacım ben 90 larda yaşayan biriyim benim kafa iki şey düşünür evlenilcek adam değersiz adam diye
Mantaliteye bakar. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur da denebiliyor. Nadiren yakalanabilen durumlar.
hiç parasız bir b*k olmaz ama aç açıkta kalınmayacak parayla mutlu olunabilir
Para olmasa kadın kavga çıkatır. Parayı gördümmü susar
Kusura bakmayın ama siz ekonomik krizin farkında değilsiniz sanırım? :'( :'( :'(
Kadin harcamasini erkekte kazanmasini birde evde sukur olsun o ev kalmaz parasiz
Değil. Kadındır vezir eder kadındır rezil eder diyorum.
Uzak dur parasız biriyse
İmkansız para olmadan mutluluk huzur yalan
Parasız yürümez hiçbir şey
Para yoksa çok sürmez
parasiz erkegi kayınçosu sever sadece
Evet maalesef öyle
Gerçekten hayal
Evet maalesef
Evet para önemli
Valla para olmadan hiçbir şey olmaz
Para olmadan da mutlu olunabilir
Yalan bence
Saliha bir eşin ya da kocan olursa anlarsın nasıl mutlu olunur
Parasız erkeği anasi sevmiyor
Eskr daha uygun evlilik yok
Hayal
Olur olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekçi olalım aşkom, aşk kesinlikle harika bir his ama faturaları romantizmle ödeyemiyoruz maalesef 💅 Parasızlık ilişkiye ciddi bir stres yüklüyor, doğru. Ama her şey sadece lüks içinde yaşamak da değil.
İki taraf da elini taşın altına koyuyor, birlikte çabalayıp birbirine destek oluyorsa o evlilik bal gibi de yürür ✨ Önemli olan para yokken bile aynı takımda kalabilmek. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence finansal uyum sevgiden daha mı önemli? ☕💖