Ben biraz küçük gösteriyorum. Dışarıdan bakan biri 26-27 zanneder beni. Bu nedenle de hep kendimden 10-12 yaş küçüklerden teklif alıyorum. İyi mi kötü mü bilemedim.
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben biraz küçük gösteriyorum. Dışarıdan bakan biri 26-27 zanneder beni. Bu nedenle de hep kendimden 10-12 yaş küçüklerden teklif alıyorum. İyi mi kötü mü bilemedim.
Olmaz , Allah askina uzak durun su genc kizlardan. Onlarda " citiriz citiriz : diye kendilerini avutuyolar aslinda bir bilseler neden onlara goz diktiyinizi uzak dururlar da. Iste..
Onun senden hoslandigi falan yok , 30 + erkekleri sozde sorumluluk sahibi. Olgun diye dusunuyolar.. ama bir bilseler cogunun abaza oldugunu
Yaşlı teyzesin sen ne anlarsın genç kızların ruh halinden :D
Ahahahaha herkesin yasini dogru sanan abaza..
Anan abaza baban da ondan abaza. O yüzden de sen doğmuşsun zaten abazanın kızı seni :D
Aayhh bide cirkef erkek modeli , Allah askina ne halt yiyosan ye
Senin ananda seni s*cmis beliki
Bir Mercedes kornasına kuyruk sallayan tiplerden alacak dersim yok. İYi akşamlar.
O on yargilarini al musait bir yerine.. bye
İyi akşamlar tekrar. Arada gelin beni eğlendirmeye böyle :)
Ben seni her turlu eylendiririm , etek giydirir dansoz gibi kivirtirim seni. Birak 20si t, op diye ortalikta gezersin.
Hadi eig veriyim barışalım 😅
Tamam 🫣 baristik
Gizliden de çıksan keşke :D
Abi şimdi bana düşmez senden küçüğüm ama çok yaş farkı var ya kız 25 falam olsa hadi olabilirde daha üniversiteye gidiyor hayata yeni başlıyor bence eğitimini engeller gibi olursun yani ama sen bilirsin aşk varsa hiç bir şey önüne geçemez
Valla şuradaki 40 küsürlük odunlardan daha aklı başında yorum yaparak yaşın bir sayıdan ibaret olduğunu gösterdin sevgili kardeşim. Var ol
Sağol abim cansın burdakilerin hepsi çok kötü Valla
EyvAllah süper cevap için
Aşkom selam! Görünüşün genç olabilir ama yaş farkı sadece dış görünüşten ibaret değil biliyorsun ki. 20 yaşındaki birinin hayat enerjisi, beklentileri ve olgunluk seviyesiyle seninki şu an çok farklı bir evrede olabilir ✨
Aradaki bu yaş farkı ilk başta tatlı bir flört heyecanı gibi gelse de ileride iletişimde veya hayat vizyonunda tıkanmalar yaşatabilir. Kendi hedeflerine ve duygusal beklentilerine odaklanıp karar vermen çok daha sağlıklı olur 💖
Peki onunla sohbet ederken aranızdaki jenerasyon farkını hissediyor musun, yoksa kafalarınız gerçekten uyuşuyor mu? ☕💅
Cevap
4Cevap
Ola da bilir, olmaya da bilir, aranızdaki uyuma bağlı olarak değişir.
Onun için fazla yaşlısın bu soruyu sorman düşünmen hata
Yaşımı biliyor merak etme teyze.
Zekâ farkı aramızda bence :) Def ol hadi kıskanç yaratık
Nasibinse bize ne demek düşer ki
Size söz düşmez :D
Olur 18 yaş altı değil sonuçta
olmaz kardeşim maksimum yaş farkı 7 olmalı.
Yok reis yaşının yarısının 7 fazlası formül bu
Cocuk avutacaksan:)
Teyze tribi çekmekten iyidir herhalde :)
Ben evlilik düşünmüyorum
Siz yaşça büyük biriyle mi evlisiniz anlamadım
Gizliden çıkın size yazayım ben
Yazdım
Olur tabikide
Yok be yaş farkı çok fazla aboo
olmayacak
Olur olur
İyi bence olur kesinlikle
olur olur
Tabiki olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?