İki aylık flörtle sanırım konu kalmadı ya çocuk boyuna gündem siyaset ekonomi konuşuyo benimle, sıkılıyor musun diyince hayır diyemiyorum konuşacak bir şey bulamicam biliyorum 😄😄
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki aylık flörtle sanırım konu kalmadı ya çocuk boyuna gündem siyaset ekonomi konuşuyo benimle, sıkılıyor musun diyince hayır diyemiyorum konuşacak bir şey bulamicam biliyorum 😄😄
o iş olmaz ben baştan söyleyeyim de konu olmuyorsa arada çekim yok demektir insan sevdiği zaman konudan konuya atlar sohbeti sarar bir bakmışsın bir yemekten konuşursun beş dakika sonra bir bakmışsın yemekten konu karavan a gelmiş ve ortada hiçbir garipseme yok o zaman işte doğru kişidir
İki ay aslında birbirinizi daha yeni keşfettiğiniz o en tatlı dönem ✨ Siyaset ve ekonomiyle seni boğmasına kesinlikle izin veremeyiz, bu ne böyle haber bülteni gibi 💅
Ona çaktırmadan kendi dünyanı açmalısın. Küçükken yaptığın en saçma şey neydi ya da ölmeden önce yapılacaklar listen var mı gibi aşırı eğlenceli çocuksu sorularla havasını dağıt ☕
Peki siz hiç baş başa tatile gitme hayalleri veya komik çocukluk anılarınızı paylaştınız mı bakalım? 💖
Cevap
3Cevap
aynı sorunsal bendede var ya date çıkıyoruz konuşacak konu yok öyle mal mal bakınıyoruz
Derinlere dal biraz, biliyor musun... diye başla Nazım hikmetten bir şiir sonra gülüşün ordan bir konu açılır 😂
Cinsellik konuşun, konuş konuş bitmez...
Cinsellik konusunu açmıyor mu
Hayır
Eksik olan bu aslında kaç yaşındasınız
O 34 ben 24
Biz neyiz de
Buluştun mı?
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?