3 aydır Instagram’dan konuştuğum kişi neden mesajlarıma cevap vermeyip kayboluyor?

Instagram'dan 3 aydır konuştuğum birisi vardı kendisi 32 ben de 29 yaşındayım ilk başlarda evli olmasından şüphelendim ama baktırdım ona evli olup olmadığına evli değilmiş boşanma vs hiçbir şey olmamış. Bu hafta sonları memleketine gidiyor ve mesajlara cevap vermiyor bir tuhaf oluyor adam başlarda çok iyiydi sürekli konuşuyorduk sonra bu uzaklaşmaya başladı bir sabah uyandım profil resmi yok ben de kendi kendine beni sildi herhalde diye düşündüm saydırdım buna baya bir içimi döktüm. Çünkü olaydan iki gün önce ailemle tartıştım ve buna sığındım anlattım konuyu 2 gün sonra da konuşmayı kesmek için numaramı sildi diye düşündüm ben de saydırdım buna ve konuşmayı kestik. 1 hafta sonra bu bana siyahı yakıştırıyordu siyah giyindiğim bir fotoğrafımı attım ona evet güzel olmuş yakışmış dedi bu olaylardan sonra oldu. Ama bana karşı buz gibi bildiğiniz 2 gün önce Instagram'dan istek attım kabul etmedi cezalısın dedi ama tek tük konuştuk bir anda ortadan kayboldu WhatsApp'tan da yazdım noldu dedim gece 1 buçukta bir şey yok dedi. Bugün de 11 buçukta mesaj attım napıyosun diye halen cevap yok. Amaç ne ben anlamıyorum ya bir konuşuyor sonra ortadan kayboluyor kendisi çok sinirli birisi yani o kadar saydırmama rağmen yine mesaj attığımda fotoğrafımı attığımda cevap verdi ama sonradan ortadan kayboluyor.

3 aydır Instagram’dan konuştuğum kişi neden mesajlarıma cevap vermeyip kayboluyor?