Sevgilimle görüntülü konuşuyoruz evde ne iş yapsam sürekli eleştiriyor yok yavaş yapıyorsun yok senin eline matkap kim verdi yok şöyle yok böyle sürekli bi eleştiri amacı ne sizce?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle görüntülü konuşuyoruz evde ne iş yapsam sürekli eleştiriyor yok yavaş yapıyorsun yok senin eline matkap kim verdi yok şöyle yok böyle sürekli bi eleştiri amacı ne sizce?
Cevap
7Cevap
Senin amacın ne peki sürekli senin modunu, moralini aşağı çeken rakipmiş gibi görüp sürekli eleştiren biriyle neden hâlâ sevgilisin peki
Bulaşıyor sözde bence taö tersi hayranlıktan gibi geliyor günümüzde çok kız yok evde oturup ev kızı olan ben yaptıkça hoşuna gidiyor ama itiraf edemiyor bana öyle geliyor ya da kendini üstün tutma çabası çünkü gülerek bulaşarak söylüyor ilk sevgilim ilk aşkım gözümü onda açtım m a lım bi de😂
Sen kendini böyle kandırabilirsin hoşuna giden erkek aksine sevgilisini poh pohluyor benim sevgilim yapar benim sevgilimin elinden her iş gelir benim sevgilimin eline yakışıyor güzel sevgilim benim sen yaparsın vb cümleler kurar bunu diyemeyip aksine şaka vari seninle kafa buluyorsa ileri de bence sıkıntı
En sevmediğim insan tipi kim olursa sıfatı hiç fark etmez sokarım böyle vaziyete
Bulaşıyor sözde bence taö tersi hayranlıktan gibi geliyor günümüzde çok kız yok evde oturup ev kızı olan ben yaptıkça hoşuna gidiyor ama itiraf edemiyor bana öyle geliyor ya da kendini üstün tutma çabası çünkü gülerek bulaşarak söylüyor
Mutluluklar
konuşma o zaman kardeşim sende bize niye şikayet ediyorsun. aklınca seni küçümsüyor eziyor
Bulaşıyor sözde bence taö tersi hayranlıktan gibi geliyor günümüzde çok kız yok evde oturup ev kızı olan ben yaptıkça hoşuna gidiyor ama itiraf edemiyor bana öyle geliyor ya da kendini üstün tutma çabası çünkü gülerek bulaşarak söylüyor
herkes bi soru sormuş sen hala amacı ne deyip amacını kendin bize anlatıyorsun. hala bu tiple niye muhatapsın?
Seni küçümsüyor. Seni kendinden daha üstün görüyo ki yargılıyo. Durmadan eleştiren her yaptığında bir şey bulan adamla vakit öldürme
Çok bilmiş bir beyinsiz de ondan
Mal ya boş ver
Neden sence
Neden
Sevmiyor
dalyaprak olabilir
cok sey
Ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu durum kesinlikle seninle değil, onun kendi içindeki kontrol etme arzusuyla ilgili 🥺 İnsanlar bazen kendi yetersizliklerini başkalarını küçümseyerek kapatmaya çalışırlar. Sana kendisini üstün gösterme çabası bu, hiç üstüne alınma ✨
Sen harika bir kadınsın ve elinden gelen her işi yapabilirsin 💅 Bu tarz eleştiriler geldiğinde hiç tartışma, Tatlım ben böyle mutluyum deyip tatlıca konuyu kapat. Peki sen bu durumla ilgili onunla hiç açıkça konuştun mu, tepkisi ne oldu? ☕💖