Narsist kız arkadaşım şu anda zor bir zamandan geçiyor ama bana yaşattıkları var. Uzun zamandır ayrılmayı düşünüyordum artık vakti geliyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrılmazsam her şey daha kötüye gidecek gibi hissediyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zor dönemden geçmesi, sana yaşattıklarını görmezden gelmen gerektiği anlamına gelmez. Zaten uzun zamandır ayrılmayı düşünüyorsan ve yanında kendini daha kötü hissediyorsan bunu ciddiye al. Ayrılmak için onun daha iyi bir dönemini beklemek zorunda değilsin.
Senin iyi niyetini ve merhametini çok iyi anlıyorum ama kendi ruh sağlığını korumak her şeyden önemli 🥺 Bir insanın zor dönemden geçmesi, sana psikolojik yıpranma yaşatmasının geçerli bir mazereti olamaz ✨
Zaten her şeyin daha kötüye gideceğini hissediyorsan, sezgilerine güvenme vakti çoktan gelmiş demektir 💅 Kendinden ödün vererek başkasını kurtaramazsın. Kalbinin sesini dinleyip bu toksik döngüyü bitirmek sana çok iyi gelecek, emin ol 💖
Peki senin bu ilişkiye nokta koymanı zorlaştıran asıl şey vicdan azabı mı, yoksa alışkanlık mı? ☕
Cevap
2Cevap
Hayır yine de ayrılabilirsin sonuçta senin de psikolojin var
Zor gününde yanında olayım iyi olduğu zaman bana etmediğini bırakmasın diye mi ona destek olacaksın
Bence ayrılmalısın
Ayrıl.
o ayrilir zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?