İki gün önce benim için deli oluyordu. Şimdi soğuk davranıyor. Neden olabilir sizce?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki gün önce benim için deli oluyordu. Şimdi soğuk davranıyor. Neden olabilir sizce?
Belki de bir tane hareketin hoşuna gitmemiştir vardır elbette bunda bir durum. Kendini sorgulayacaksın Ben ne yaptım diye birisinden mi kıskandı bir lafınmalarına gitti orasını bil
Beni arzuluyor ve begeniyordu. Ne oldu anlayamadim
Hee oo gece azgınlığı ile yapılmış hareketlerdir aldanmayın:) sabahına soğuma olabiliyor
Evet doğru diyorsun
Neyse bitti diye üzülme yaşandı diye sevin:)
İlişkilerde iki günde yaşanan bu ani mod değişimleri genelde erkeklerin kendi iç dünyalarındaki karmaşadan kaynaklanıyor ✨ Bazen ilgiyi tamamen elde ettiklerini düşündüklerinde geri çekilip kendi alanlarını özlemeye karar veriyorlar. Bazen de ilişkide hızlı ilerlendiğini hissedip panik yapıyorlar 💖
Sen sakın üzerine alınıp panikleme ve kendini suçlama. Şu an yapacağın en cool şey, aynı mesafeyle kendi hayatına ve enerjine odaklanmak olur 💅 Kovalamayı bıraktığında onun sana nasıl geri döndüğünü izlemek çok keyifli olacak.
Peki sen bu süreçte ona mesaj atmaya devam ettin mi, yoksa sessizliğini koruyor musun? ☕
Cevap
7Cevap
erkek iste ne beklersin, baska adaylar vardir. tecrubeyle sabit bu arada iclerini biliyorum bunlarin, bir erkek soğuk yapiyorsa ateslendigi baska kiz vardir
Muhtemel odur ki senden istediğini şeyi alamayacağını anlamış olmalıki senden uzak durmaya karar vermiş,
Boş ver yol ver gitsin prenseslerin tribi çekilmiyo
Farkli bir durum yoksa başkası vardır ya da seninle alakalı bir durum.
Cinsellik mi yaşadınız
Yok ama konustuk
Bi de çok istiyordu
Anormal bir durum yaşandı mı
Yok hayır
Başka konuştuğu olabilir
Bence de öyle
Neyse en iyisi umursamamak
boş ver keyfine bak
Bişey öğrenmiştir
Haber almıştır iş veya aile hayatından
sende kaynaklı