Not:Bursa'da yaşıyorum yaş 27
Evlenmek isteyen bekar bir kadın, doğru kişiyi bulmak için neler yapmalı?
Not:Bursa'da yaşıyorum yaş 27
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
33Cevap
Aslında bunun pek bir kriteri ya da algısı yoktur bir erkeği tanımak için ona şans vermelisin Ama zaten bir erkek konuşmalarıyla tavırlarıyla ve hitap etme şekilleri ile en başta sana Kişiliğini ve karakterini az çok belli eder ve konuşmaya devam ettiğin zaman arada mesafe var ya da yok onu bilemem konuşmaları ile sohbetiyle seni güldürebiliyorsa kendisine senin yanında hissettirebiliyorsa sohbet ederken saatin ne kadar hızlı geçtiğini fark etmiyorsan ve aynı zamanda sana his duygu ve huzur verebiliyorsa Bence bir şansını dene der
Mesela işyerinden biri vardı ban çok sınırsız ve lakayt bir şekilde davranıyordu evlenmek istiyordu. Ciddiyetini sorguladım ve güvenimi sarstı bu yüzden konuşmadım onunla.
Ciddiyetsiz lakayt bunlar bence Olmaz bunlar 3 senelik 5 senelik bir flört döneminde olur daha flört etmeden veya henüz adını koymadan bu şekilde davranmak Tabii ki de senin güvenini kırar Mesela örnek veriyorum birisine şans verdim konuşması enerjisi aurası ya da ne bileyim sana merak uyandıran bir durum söz konusudur konuşursun flört edersin ama ilk aydan saçma sapan hareketler yapar el kolu şakaları yapar Bunlar hoş değil ama 6 aydır konuşuyorsun Bir senedir konuşuyorsun işte o zaman tabii ki de arada bir samimiyet olmalı bir enerji aktarımı olmalı bu yüzden Tabii ki de komedi olsun diye şaka olsun diye Espri olsun diye bu tarz konular söz konusu olabilir
Evet sorun da buydu neye güvenip de lakayt davranıyo ben de sınırı olan biriyim sınırı çiğniyo
Evlenmek için acele etmek yerine doğru insanı tanımaya odaklan. Sosyal çevreni genişlet, ciddi ilişki isteyen insanlarla tanış ve en önemlisi sözünden çok davranışlarına bak. Uyum, güven ve karakter oturmuyorsa sırf evlenmek için devam etme.
Belki de senin etrafında insanlar var sen görmüyorsun
Var ama bana uygun değil.
Ahlakı davranışı karakteri
Ahlakı düzgün olsun. Aklıbaşında olsun. Güvenilir olsun. Bursa'da yaşasın yaşıma uygun olsun.
Cıvık davranışları olmasın. Oturaklı olsun.
Evet
Doğru olmaktan vazgeçmeyip önüne çıkacakları değerlendirmeli harici bir şey yapmaya gerek yok
Haklısınız
Doğru kişi diye biri olmadığını anlayıp karşısında ki kişiyi olduğu gibi değerlendirmeli
Ama huyu kö4ü öfkeli diye reddediyorum evlenince daha kötü olursa
Bak her şey bir ihtimal. Melek gibi gördüğün biri de evlenince iblis çıkabilir. Yaşadığın durumlara göre değerlendirme yap.
Öfkeli biri evlenince sakin mi olur
Doğru kişiye dair ekşide bir yazı okumustum harikaydı
Yapması gereken ilk şey bir arayışa girmemesi olacaktır.
Tanimali tanimadan bilemden guvenmeden ilerlememeli😊
Sanal alemden uzak dur. Metroda tanıyacağın başka biri daha gerçek.
Evlenmek isteyen evli bir kadın oluyor mu ki evlenmek isteyen bekar bir kadın olarak soruyorsun soruyu?😄
Evlenmiş boşanmış da olabilir
Dul olan bekar olmuyor mu o zaman?
Dul oluyor
Anlaşamayacağız.
Merhaba. Yüz yüze tanışmaya daha fazla önem verin ve mühendisseniz zaten daha avantajlısınız çünkü mühendislerin çoğu erkek diye biliyorum.
Ben de evlenmem niyetindeyim ama gerçekten buna değecek insan yok gibi geliyor artık
Öyle bazen çıkar için de evlilik isteyen çok
kriteri meslek sahibi değilde vicdan sahibi biri olursa evlenecek kadın koca bulabilir
Bence denk olmalı
elbette denk olacak
mesleğin ne
Mühendisim
knka sen bulursun aslında ama yok mu hiç çevren
Var ama en son görüştüğüm çocuk sinir hastasıydı
aman diyim yazık etme kendine
Öyle soğudum iyice bir yandan da korkuyorum yanlış biri olursa hayatı mahvoluyor insanın
valla haklısın kolay değil ama doğru kişiyle de tartışmalarınız olacak bu insanı yanıltmasın önemli olan 5 kriter sunacaksın mesela yazsana bi ilk 5 kriterin nedir?
Ahlaklı ben tesettürlü biriyim yaşı 30 olsun merhametli aklı başında Allah korkusu olan bir de okumuş biri öfkesini kontrol eden biri olsun.
Bide bursa'da olsun
o niye
Bursa da yaşıyorum düzenim bursada
anladım ama burada bulamayacağın kesin
Bence bunu bilmiyorum ilişkim hiç olmadı o yüzden sana tavsiye veremem
Ailenin tanıdığı birileri olabilir
Görücü usulü denk biri gelmiyor.
doğru yerde doğru zamanda bulunmalı :D
Nasip bu işler maalesef
Çevreye haber sal bekarım diye
Evinde oturmalı, Görücü beklemeli...
Neden illa Bursa
Doğru insanların olacağı yerlerde bulunmalı.
Evlenme neden evleneceksin
Gelen görücüleri kabul etmeli
Aramamalısın o seni bulacaktır
İnsanlarla sohbet edip insanları tanımalı
kime sorsan ben dogruyum der
Evet
kimseyi begenmiyor kızlar
Erkekler fena
erkek gözünden baktın mı hiç kızlarda geri kalır değil
Tanıdık aracılığıyla bulman lazım
Evlilik mi düşünüyorsun
Evet
Bunun yazılı bi olayı yok bence evlilik şans
İstediğim biri çıkmıyor karşıma
Nasıl birini ariyorsun
Bu konuda seçiciyim 27 yaşındayım beni isteyenler çok oldu ama ben istemedim. Okumuş düzenli geliri olan Allah korkusu olan birini istiyorum.
Öyle biri var
Kim
Gassal bu biraz hocalık var düzgün biri 183 boyunda beyaz tenli iyi biri eşimin arkadaş i iyi birini bulursam evlenirim demişti bize
Benim ailem Bursa'da yaşıyor. O yüzden burada dışı istemiyoruBide lisans mezunuyum mühendisim. Ailem vermeyebilir.
Bi resmini gör beğenirsen bi konusursun yine sen bilirsin
Teşekkür ederim istemiyorum
Tm canım sen bilirsin
Nasip de bekle
Cevresine baksin
Rüyaya yat
Sosyallesmeli
Ne meraklısınız evlenmeye jdjdjdj
Urfadaydın ama
Bağdaş kurup bekleyin kızlar
Bulursun ya
Hamama gitmeli
Herkese inanmamali
kısmet ne diyelim
Beni bulmalı
Tanımalı
Yakınız şu an
Ne kadar yakın
Aramızda Balıkesir var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik yolunda doğru kişiyi bulmak aslında tamamen kendi enerjimizi ve standartlarımızı doğru belirlemekle başlıyor aşkım ✨ Sen ne istediğini net bildiğinde, evren zaten sana o vizyona uygun insanları çekmeye başlıyor.
Sosyal çevreni genişletmek, yeni hobiler edinmek ve kalbini aşka açık tutmak harika adımlar. Ama en önemlisi ilk buluşmalarda romantizme kapılmadan önce karşı tarafın değerleriyle senin beklentilerinin uyuşup uyuşmadığına bakmak 💖
Peki senin hayalindeki eş adayında asla taviz vermeyeceğin o en önemli özellik ne, çok merak ettim? ☕💅