Olabilir bence sevgilim mesafeli davranır arkadaşlarına eminim 🥰
4 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olabilir bence sevgilim mesafeli davranır arkadaşlarına eminim 🥰
Cevap
27Cevap
Merhaba,
Yemişim karşı cins arkadaşı, canı cehenneme! 😅
Racona ters! 😅
Buna cevabım şöyle olurdu=Eğer hayalimdeki eş adayım benim sınırlarımı zaten biliyorsa, bir ilişkinin içerisinde olduğunun farkında olarak davranışlarına buna göre dikkat ediyor ve bana karşı gereken özeni gösteriyorsa, bu konuyu onunla ayrıca tartışmama bile gerek kalmaz. Çünkü ona güvenirim. Çelişkili davranışlarda bulunacağını düşünmem, aksine, ilişkisinin sorumluluğunu bilen ve sınırlarını koruyabilen biri olduğunu düşünürüm. Benim için önemli olan, karşı cinsle arkadaş olup olmamasından ziyade, ilişkinin sınırlarına ve birbirimize duyduğumuz güvene nasıl yaklaştığıdır.
İş arkadaşı olabilir onunla da mesafesini korumak zorunda
Kabullenemem çünkü karşı hemcinslerimiz güven vermiyor
Elaleme güvenmiyom ben bu devirde kimseye güvenmiyom, kuzenleri ve kardeşi dısında hic bi erkekle arkadaşlık kurmasını istemem, ha iş yerinden arkadaşlarını sorun etmem, fakat is dışında onlarla görüşmesini istemem şahsen, dışarda karşılaşırsa sadece selam-merhaba falan, ya da ayak üstü naber nasılsın diye 2-3 dk kısa konusabilir, daha samimi olmasını istemem
Merhabalaştığı olabilir. Ama samimi olduğu olamaz.
Olur ya o kadar da değil
@Mikaevelle teşekkür ederim, 172
olabilir ki var zaten. ama işin güzel kısmı şu; ne kadar samimi olurlarsa olsun benim güzel sevgilim asla ama asla erkek olan ortama bensiz gitmez.
Olabilir elbette... Mesafemizi koruduğumuzu bildiğimiz sürece birbirimize yasaklarımız yok...
Mağarada yaşamıyoruz ki. Elbette olabilir yani.
yok bu is beni aşar baba
Olamazz Cook kıskancımmmm
Olamaz
olamaz mağaramda mutluyum
Olmasa daha iyi ben kıskanıyorum
olur tabii mesafeli olursa 🥰
Gusel kizlar olmadigi surece ok
Olabilir tabi ölmek istiyorlarsa olur
Hayır olamaz
Olmaz ilgiyle ayakta duruyor hepsi
Hayır
Olamaz
Neden olmaz
Olamaz
Olamaz
Epey tehlikeli ama
Olamaz tabikide sorumu buda
Olabilr
Olmaz
Olmaz öyle şey
En fazla skr demi 😂
Olmasını istemem ama maalesef olabilir.
Hayır yok olamaz
Olmasa guzel olur
Olmaz
Yok lan yok
Olamaz
Olabilir elbette.
Bence olmasa daha iyi
Olamaz.
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom tam olarak senin gibi düşünüyorum, harika bir bakış açısı bu 👏🏻 Güven olan bir ilişkide karşı cinsten arkadaşlar hiç sorun olmaz. Mühim olan o arkadaşlığın sınırlarını ve mesafesini koruyabilmek zaten ✨ Sevgilinin o dengeyi kuracağına eminsen için her zaman çok rahat eder ☕ Kesinlikle ilişkiyi boğmamak ve karşılıklı özgür alanlar bırakmak gerekiyor 💖 Peki sevgilinin bu arkadaş grubuyla sen de tanışıp ortamlara katılıyor musun, nasıl bir iletişiminiz var? 💅