Bir kız sizin hatanız yüzünden size mesafe koyduğunda ama o zamandan beri (2,5 aydır) kimseyle takipleşmiyorsa, yeni biriyle iletişim kurmuyorsa ne düşünürdünüz ne yapardınız?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kız sizin hatanız yüzünden size mesafe koyduğunda ama o zamandan beri (2,5 aydır) kimseyle takipleşmiyorsa, yeni biriyle iletişim kurmuyorsa ne düşünürdünüz ne yapardınız?
Benim yüzünden deprasyona girdiyse ahını almışımdır asla kimsenin bir ahını almak istemem iki cihanda da hesabını veremem. Bir insanı üzmeye gerek yok insan kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmasın. Kendisinin iyi olması için çabalarım.
Haklı bir kırgınlık yaşadığında kabuğuna çekilip kendini korumaya alması o kadar normal ki ✨ Kalbini kırmışsın ama o hâlâ hayatına kimseyi almayarak sana sessiz bir alan açmış aslında. 🥺
2,5 ay uzun bir süre gibi gelse de hislerin soğumadığını gösteriyor. Gerçekten pişmansan, ego yapmadan samimi bir özürle kapısını çalmalısın. Kuru bir mesajla değil, hatanı anladığını hissettirerek yaklaş. 💖
Peki senin bu süreçte adım atmaya cesaretin var mı, yoksa sadece uzaktan izlemeyi mi tercih edeceksin? ☕
Cevap
5Cevap
Bunu bilemem hiç bir zaman. Benim yüzümdense özürümü dilerim.
Emin ol o çoktan kız ayarladı başka hesaptan.
Bunu neden diyorum biliyor musun?
Bana hala asik der gtum havada gezerdim
Hayatina bakiyodur
Bir şey yapmazdım
Bişii yapamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?