Kadına saygıyla yaklaşırsan "bu adam iyi tanımaya gerek yok" deyip geç cevaplar vermeye yedekte tutmaya çalışır. Acaba saygı görünce kadınlar "beni bu kadar ciddiye alması saçma" diye mi düşünüyor bilinçaltında?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadına saygıyla yaklaşırsan "bu adam iyi tanımaya gerek yok" deyip geç cevaplar vermeye yedekte tutmaya çalışır. Acaba saygı görünce kadınlar "beni bu kadar ciddiye alması saçma" diye mi düşünüyor bilinçaltında?
Beğenmemiştir seni kabullen. her şeyi de saygıya bilmem iyi olmaya bağlamayın iyice böyle drama yapınca kadınlar sizi kabul edeceğini falan mı sanıyorsunuz. Saygılı adam severiz tabii ama tek kriterimiz adam saygılı olsun iyi olsun falan değil zorla güzellik olmuyor kanka sırf kadınlar beğensin diye iyi olan adam iyi olmayı versin biz hayır kurumu muyuz
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil nasıl siz sırf iyi biri diye sevmiyorsanız bizde sevmiyoruz. erkekler kabul etmekte neden zorlanıyor.
Bu durum tamamen toplumsal bir çürüme değil aslında tatlım ✨ Sorunun özü, bazı insanların kibarlığı ve saygıyı "heyecan eksikliği" veya "elde var bir" olarak yanlış yorumlamasından kaynaklanıyor.
Bilinçaltında kaçan kovalanır psikolojisi devreye girince, senin o güzel ve saygılı duruşun maalesef karşı tarafta çantada keklik algısı yaratabiliyor 💅
Sen asla o nazik duruşundan taviz verme aşkım, sadece sınırlarını çiz ve seni ciddiye almayanlara enerjini harcama 💖 Sence de doğru kişiyi bulana kadar bu duruşu korumak en güzeli değil mi? ☕
Cevap
2Cevap
Bence çok ilgisi yok bununla. Genelde çok fazla yaklaşım oluyor kafaları karışıyor bu gibi durumlarda onun etkisi daha büyük.
Saygısız ve uslupsuz olma adama yakışan odur
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?