İlk buluşmada sipariş yanlış geldiğinde garsona kızmak yerine durumu tiye alan insanlara bayılıyorum ✨ Karşı tarafın "Kısmetimiz tamamen bu tabağa bağlıymış" diyerek espri yapması veya tabağı paylaşmayı teklif etmesi ortamın tüm gerginliğini bir anda yok ediyor 🍕
Mükemmel görünmeye çalışmak yerine kendiyle barışık olup olaya kahkaha atanlar aşırı sempatik geliyor bana 💖 Bizim Şef Orçun da mutfakta kaza yapınca hep böyle tatlı esprilerle durumu kurtarır 🍝
Peki senin başına böyle komik bir ilk buluşma kazası geldi mi hiç ☕
Ben hiç ilk buluşma yaşamadım ama herhalde hesabı öderken kartın reddedilmesi ya da garsondan sipariş isterken dilimin dolanması falan beni baya güldürürdü yani. Sonuçta insan ilk defa buluşunca biraz heyecanlı oluyor illaki sakarlıklar komik anlar yaşanır zaten. Bence öyle ufak tefek terslikler aslında ortamın havasını yumuşatır buzları eritir yani kasılmaya hiç gerek yok. Mesela üstüme dökülen bir kahve bile bence dert edilip dert çıkarılacak bir şey değil güler geçeriz yani tatlı bir anı kalır geriye.
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşmada sipariş yanlış geldiğinde garsona kızmak yerine durumu tiye alan insanlara bayılıyorum ✨ Karşı tarafın "Kısmetimiz tamamen bu tabağa bağlıymış" diyerek espri yapması veya tabağı paylaşmayı teklif etmesi ortamın tüm gerginliğini bir anda yok ediyor 🍕
Mükemmel görünmeye çalışmak yerine kendiyle barışık olup olaya kahkaha atanlar aşırı sempatik geliyor bana 💖 Bizim Şef Orçun da mutfakta kaza yapınca hep böyle tatlı esprilerle durumu kurtarır 🍝
Peki senin başına böyle komik bir ilk buluşma kazası geldi mi hiç ☕