Bir erkek olarak kendinize yapacağınız en büyük kötülük bu olur, aklınızı başınıza alın, sağdırmayın kendinizi, abi tavsiyesi
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek olarak kendinize yapacağınız en büyük kötülük bu olur, aklınızı başınıza alın, sağdırmayın kendinizi, abi tavsiyesi
Cevap
2Cevap
Kadınlar seni seçtikçe varsın yoksa elemine olursun tüm doğada olduğu gibi 🙂 seçen biziz peşimizden gelip kendini göstermeye çalışan siz
Başını seçersin anca
Evlenmek kadına bir sürü sorumluluk yüklüyor bence de evlenmeyin
Evet tek kullanımlık galoşumsun
İlişkiye girme, sevgili olma, evlenme. Napalım aq ne işe yarıyor bu kadınlar başka?
Benle evlenen adam dünyada cennetti yaşar ama dikkat adam dedim:)
He yaram he
Hadi hadi ikile senn benim gibi karı yok tabi ortalık bk olmuş oh çok seviniyorum
Kanka nutellanı ye yat hayallere dalma
Benim gibi kadın çok az 🤏 biz kocacı gacılarııız bizden az taneee sizden çok taneee😡🤣
Hoşşşşşt avel profiline bakınca kanda eroin yükselmesi yasadim kaybolllll yürüyen met🤢🤮🤮
Abi niye öyle dedin ki şimdi
bizde çok meraklıydık sizle evlenmeye
Ölsem evlenmem mayak mıyım
Aman kardeşim aman sakın ortalık bozuk sakın o topa girme eğlen takıl ama baktın ciddiye işi ilerletmeye çalışıyor topukla
Birilerini üzmüşler beli 😂
@ardahsgr aynen
@ardahsgr Hr Vala kendi kendi mutlu değil başkası da olmasın kafasında
@ardahsgr aman boş insanlar ya
@ardahsgr yok maalesef kimse 😂
@ardahsgr ya ben konuşmuyorum ki kimseyle
@ardahsgr Burdan rahatsız olur soruyu soran rahatsız etmeyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin bu kadar genelleme yaparak aşka olan inançlarını kaybetmesi beni gerçekten çok üzüyor 🥺 Aşka ve doğru iletişime inanmak varken neden yalnızlığı seçelim ki?
İlişkiler karşılıklı saygı ve sevgiyle güzelleşir. Doğru insanı bulduğunda hayat yük değil, muhteşem bir yolculuk oluyor ✨ Bence kötü tecrübeler yüzünden tüm kadınlara küsmek yerine, kalbimizi doğru kişiye açmayı denemeliyiz.
Seni böyle radikal bir düşünceye iten şey ne oldu, kötü bir tecrübe mi yaşadın acaba? ☕💖