eskiden bir çocuk bir kıza aşıksa kız ne kadar reddetse de vazgeçmeyip kızı da kendine aşık ederdi veya kız naz ettiğinden reddeder çocuk ısrarcı diye o iş olurdu şimdikilere bakıyorum bir iki yaklaşıyo kızdan bir kere olumsuz cevap aldımı tamam bir daha bakmıyo aşk mı öldü insanlar mı değişti ne oldu? yoksa birsürü kız var sana mı kaldık mantığı mı işliyo?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Ben şimdiki genç bir erkek değilim,44 yaşında bir insan olarak, bunca yıllık ömrüm boyunca, hiç kimsenin peşinden koşmadım ve bir ömrü yalnız geçireceğimi bilsemde, koşmayacağım. Eskiden benim kuşağımda da, dürüst, kaliteli, yapışkan, yılışık olmayan, kızlara yavşamayan, onları rahatsız etmeyen, kalitesiz mal gibi sürekli kendini reklam etmeyen, şirin görünmek için şaklabanlıklar yapmayan, zorla güzellik olmayacağını bilen ve aşkın sahtekarca "tavşan kaç-tazı tut" oyunu olmadığını, dil denen bir iletişim aracı olduğunu bilen ve hayvanlar gibi kur yapmanın, insani bir yöntem olmadığını bilen asil insanlar vardı. Eğer ki yeni yetişen nesil de, peşlerinden koşmayan ve sülük gibi yapışmayan asil ve medeni gençlerimizi, takdir ediyorum. Asil insanlar, asil duygularını hiç kimsenin ayağına sermezler. Bizim Kezbanlarımızda anlasınlar artık, asil ve kaliteli, sevgisi şefkati yüce erkeklerin, bir kez kendini ifade etmiş ve olması gereken yanıtı almamışsa, keder yüklenip gideceğini ve asla, yılışık, yüzsüz ve yapışkan olamayacaklarını. Israrcılığın sevgi ifadesi olmadığını iyi niyet belirtisi olmadığını, bir erkekle arada bir görüşüp, çay içip sohbet edip, bir gönül ilişkisine adım atmanın, erkeğe iyilik yapmak olmadığını, dahası kendininde ihtiyacı olduğunu, sanki bunu istemiyormuş gibi görünmenin, sahtekarlık olduğunu anlayın. Hiç bir kaliteli erkeğin, mercimek kadar güzelliği olupta, Everest tepesi kadar egosu ve kibiri olanların peşinden deli gibi sevse bile koşmayacağını anlayın. Kaldıki, kendisini tanrıça, prenses ve bulunmaz hint kumaşı zannedenlerle bir aşk yaşanmaz, bunlar ilgi budalası zavallılardır ve kaliteli bir erkek böylesi bir modelle karşılaşmışsa, zaten gereken tavrı alır. Çünkü bunlar en itici kız/kadın modelidir, bunların ego hizmetçisimi olsunlar? Fazla Yeşilçam filmlerine takmayın. Ben ısrar üzerine kurulmuş sağlıklı bir ilişki görmedim.
162 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Türk kızları erkeği köpek olarak gören değersiz davranan BOŞ insanlardır. Senle ilgilenmeyenin peşinden koşarsan taviz vere vere 5para etmez adam olursun ve sonunda seni satıp başkasına gider bu böyledir. İnsan gibi tanışmak için çaba göstermeyen kızlarla kesinlikle muhattap olmayın.. gerçi ben bunu söylüyorum ama ne kada rabaza it varsa sadece yatmak için yalakalık yapıp yatıp bırakıyorlar.. Türk kızlarıda çoğunlukla beyinsiz olduğu için gururu onuru şerefi olan erkeği değil Yatmak için yalakalık yapan itleri seviyor.. Ben Buülkede kızlara acımıyorum beyni olan zaten yanlış yapmaz, beyinsiz olana acımamak lazım.. Hayat dizifilmlerdeki gibi yalan senaryolarla yazılmış erkeğin sürekli yalakalık yaptığı bir film şeridi değildir. Ne ekersen onu biçersin
50 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden kızlar kendilerini gidip bir erkeğe gümüş tepside sunmuyorlardı çünkü. Değişen bu. Ha ben cinselliğe karşı bir insan değilim. Sevdiğin kişiyle, oturmuş, güzel giden bir ilişkide elbet cinsellik de olabilir. Fakat memesini, poposunu ön plana çıkarıp, erkeğin tek zaafına oynayarak birini elde etmeye çabalamakla, bunu aynı kefeye koyamıyorum maalesef. Günümüzde erkeğin üstüne düşen kız çok olduğu için erkekler artık kızların üstüne düşmüyor.
312 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik kısmını geçiyorum son bahsine çok katılıyorum sanırım kızlar artık erkeklerle ilgili olduklarını belli etmeye başladığı için peşinden koşulmasını seven kızlar güme gidiyo
- +1 yıl
Peşinden koşulmasını sevmek de çok anlayabildiğim bir davranış değil. Yani ilişki içinde eyvallah da, daha ortada hiç bir şey yokken neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun ya da arzu ediyorsun mesela?
Soran+1 yıle seni seven adam hemen pes eder mi bu mantığına yatıyomu ilk reddetmede gidiyosa senle bir anlık heves için yakınlaşmak istiyo
- +1 yıl
Kimin sana ne amaçla yaklaştığını anlarsın ki zaten. Teste tabii tutmuyorum şahsen. Kafama yatmazsa zaten biter benim için. Onun beni sevmesi değil, benim onu sevmem daha önemli.
- +1 yıl
En iyi görüş bu olmalıydı bence...
Soran+1 yılo seni sevmiyosa kusura bakmada kullanılıp atılma mevzusu ortaya çıkıyo sen istediğin kadar tutul
- +1 yıl
Çok şükür kendimi biliyorum ve herkesten önce kendime saygım var. Bugüne kadar da şu anki ilişkime kadar olan süreçte hep sevilen fakat yeterince sevemeyen taraf oldum ve hep ben gittim. Mutluluk sevilmekte değil, sevmekte ve sevdiğinin de seni sevdiğini bilmekte. İsterse önüme dünyaları sersin, benim gönlümde yeri olmadıkça hayatımda da yeri olamaz.
- +1 yıl
Ayrıca bu yaşta bu denli önyargılı bir bakış açın olmasına üzüldüm. Zengin koca bulur, anca öyle mutlu olursun ileride. Kimse çekmez seni.
- +1 yıl
@boncuksultan bence yazdıkların tamamen doğru. Ancak mutsuz, stresli ve istekli bir kızın bu dediklerini yapması gayet normal. Bence sıkıntı kızların kendilerini sunması değil. Çünkü ikili ilişki nasıl olursa olsun zor ve çok emek istiyor. Şu anda ayda kaç aile boşanıyor, kimler kandırılıyor, gündemde devamlı bunlar var. Bu sebeple kimse karşısındakine güvenemiyor. Devamlı kötü senaryolar düşünülüyor. Örneğin hoşlandığın kişiyle buluştun ve bir konu hakkında muhabbet ediyorsun, söylediğin bir laf yüzünden karşındakinin aklında düşünemediğin senaryolar kuruluyor ve bir daha aramıyor. Haliyle böyle bir ortamda erkekler bir kızı seçip ona emek harcayamıyor, çünkü karşılıklı güveni sağlamak gerçekten çok zor.
- +1 yıl
" ilk reddetmede gidiyosa senle bir anlık heves için yakınlaşmak istiyo " .. Bunu yazan Türk kızı gerçekten bir neyne sahip değil ! .. Erkeklere tacizci , sapık vs sayıp sövülen bir ülkede hiçbir erkek sapık ve tacizci durumu düşmek istemiyor ! sizler canım insanlarsınız iletişim kurmayı bilmiyorsunuz , erkeğe saygınız yok ve kaybetmeye mahkumsunuz. Ne ekersen onu biçersin , erkeğe saygıssız sevgisiz davranırsan senle neden boşuna uğraşsın? sizler canım insanlarsınız ben artık buülkede bundan emin oldum
- +1 yıl
Bir erkek severse ilgilenir bakar tanışmak için çaba harcar ama sen gelip tanışmak istediğinde abuksabuk hareketler yapıp onun onurunu zedeler reddeder negatif konuşursan o iş biter. Burda düzgün erkek kimdir konusu da devreye giriyor.. çoğu kız kendi yamuk bozuk olduğu için düzgün erkeği zaten haketmiyor. Gece hayatına takılan alkolik maneviyatsız şerefsiz it başı boş erkeği seversen onay yatırım yaparsan sonuç bellidir kendi düşen ağlamaz. Düzgün erkeği bulmak için Türk kızları önce ben düzgünmüyüm diye kendine sormalı.. Düzgün bir erkek bahsettiğin gibi poposunu açıp donla gezen bir kızı kaşa rolarak görür, namusunu korumayan bir kız erkek için geçici bir kaşardır bu asla değişmez. Tanışmak isteyen erkeği beğeniyorsanız abuksabuk davranıp reddetmeyin onu kaçırırsınız, hayat yalan-dolan dizi filmlerdeki gibi değildir, gerçek hayatta bir insanı reddersen gider başkaını bulur senle niy euğraşsınzki? ısrar edip zorla peşinden koşana sapık diyorlar buülkede
- +1 yıl
Seni seven adam PES EDER Mİ Mİ? Sen Rüya aleminde yaşıyorsun ! Bu ülkede erkeklere SAPPIIK KAATİLL TACİZCCİİ pislik pisslikk hakaretler ediyorlar TVde sabahtan akşama kadar ! Artık "düzgün" hiçbir erkek , 1 kere sorduktan sonra ZORLA TEKRAR TEKRAR bir kadını peşinden koşarsa SAPIIKK durumuna düşüyor BU ÜLKEDE ! bunu bilmeyenler ya çocuktur , ilkokul çocuğu kafası yaşıyorlardır ya da EG0 KİBİR ŞIMARIKLIK İÇİNDE YÜZÜYOR ve Karşındaki erkekle tanışma amaçlı bir beklenti içinde değil EGO doyurma beklentisi içindedir.. bu nedenlede 1kere HAYIR diyen birnini ASLA peşinden ZORLA SAPIIKJ gibi koşulmaz , düzgün tanıdığım hiçbir erkekte koşMUyor zaten arkadaş çevremde ve onlşarın çevrelerinde. Bu yüzden kadınların çoğu sadece her kadının ZORLA peşinden koşan SAPPIKLARLa tanışabiliyorlar , düzgün erkeklerle değil. Senin tanışmaya hiçbir çaban yoksa ilkokul çocuğu gibi o köpek olacak peşimden koşacak mantığındaysan bu = senin onu istemediğin ve sevmediğn o erkekle DALGA GEÇTİĞİN anlamına gelioyr ama beyni yanık GAY Akıl-hastası ilişki uzmanı tipler bunu tersini yani kadınlarınd uymak istediği YALANLARI söyleyip sizleri kandırıyorlar.. bu ülke adam olmaz !
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu devir de ask mi kaldı onların istediği başka birşey o yüzden peşinden kosmuyorlar dediğin gibi ask olsaydı zaten kosarlardi.
46 Yorumla- +1 yıl
@Redbullll aynen kardeşim haklısın
- +1 yıl
Türk kızının peşinden koşarsan seni 5para etmez adam olarak görür ve kendini bir bok zanneden.. Kız bir erkek için birşey yapmıyorsa erkek onun için hiçbirşey yapmamalıdır!
Bu Hayat filmlerin uydurma senaryolarındaki gibi tek taraflı aşkla yol almıyor. Türkiyede erkek sevmeli erkek konuşmalı erkek ödemeli erkek güldürmeli herşeyi erkek yapmalı ve kız hazıra konmalı gibi bir algı var.. YOK BÖYLE BİRŞEY ! ne eekersen onu biçersin.
Ben 80'li olarak benle tanışmak için hiçbir çaba harcamayan Türk kızlarının hiçbiriyle ilgilenmiyorum. "İnsan olan" + hayal dünyasında yaşamayan doğru düzgün bir kız zaten insan gibi iletişim kurmak için çaba harcar bakar, birşey sorar, çaba gösterir ! hazıra konmaz.. Türk kızlarının çoğunluğu hazıra konmaya alışmış Aşk pişmiş armut gibi ağzıma düşsün erkek nasılsa köpek ayağımıza gelir mantığıyla düşünüyor. Bu insanların yalnız kalması gerek onlarla ilgilenmemek sevmemek ve bağlanmamak gerek. karşısındaki erkeğe insangibi davranmayana hiçbir erkek yanaşmamalı - +1 yıl
Kims ekimsenin ZORLA peşinden Koş-MAZ bu ülkede ! peşinden koşma diye bir şey yoktur.. Bunu istene bir kadın KBİR eG0 ŞIMARIKLIK ve KENDİNİ BEĞENMİŞLİK içinde yüzüyordur.. iletişim kurmayı bilmeyen tnaışmak için hiçbir çabası olmayan bakmayan ilgilenmeyen kadın = "İSTEMİYORDUR" 2+2=4 bu kadar basit ZORLA bir kadını peşinden koşanlarda sapıklardır. Bu üyzden Bu ülkede kadınlar HİÇBİR ZAMAN DÜZGÜN ERKEKLERİ değil SAPIIKLARI bulabiliyorla rçünkü kendi çabaları yok.. aşkı sevgiyi kapılarına ZORLA gelecek olan PİDE PİZZA sanıyorlar ama önemli bir detay var PİDEYİ PİZZAYI bile SEN sipariş edersin öyle kapına gelir , sen sipariş etmediğin bir pideyi pizzayı yermisin? hiçbir çaban yok sen istememişsin.. getiren belki HIRSIZ? belki o pizza ZEHİRLİ? ama kadınlar bu ülked ehazıra konmaya alıştıkları için kendileri YAN GELİP YATIP ERKEK KÖPEK OLSUN PEŞİMİZD EKOŞSUN YALAKLAIK YAPSIN bizd eonu kullanalım diye beklerlerken bol bol sapıklar tanışıyorlar.. çünkü başka seçenekleri yetenekleri çabaları YOK
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. hayır kabul edecek neden ısrar edilmesini istiyor olayın bu boyutuna bakmak lazım kendisini eşsiz mi hissetmek istiyor peşimden koşsun biraz mantığımı işliyor sonra kıymeti mi bilmez diye düşünüyorlar sanırım erkekler de sanamı kaldım diyip vaz geçer tabi hep karşıda aramamak lazım siz kızların genel özelliği hep karşıda suç aramak
48 Yorumla
Soran+1 yılaslında sevginizi ölçme yöntemi bu bir anlık hevesini alıp gidecek adam ilk reddemede gider zaten o kadar da sevmiyodur ama pes etmiyosa çok başkadır olay düşünsene bir kızı reddediyosun o senden vazgeçmiyo
- +1 yıl
Soruyu soran küçük hanıma şunları demek istiyorum; Israrcılık ve yüzsüzlük, yılışıklık hiç bir iyi niyet göstergesi ve sevgi ifadesi değildir, tam tersi çok daha farklı amaçlar uğruna ısrar edip, istediğini alınca tekme atma ihtimali çok yüksek. Israr üzerine kurulan sağlıklı ve ebedi bir aşk ilişkisi görmedim. Ayrıca ısrar tacize girer. Bir çoğunuzun hikayesi aynı olur, önce karşınızda gurursuz ve yüzsüz adam arar, sonra da "karşıma adam gibi bir erkek çıkmadı" diye dert yanarsınız. Önce kendi yöntemleriniz adam gibi olacak ki, onları seçebilesiniz. Yarış atı gibi peşinizden koşup, av köpeği gibi ayak izlerinizi koklayanların, adam gibi olmasını beklemeyi, gerçeği öğrendiğinizde çok geç olabilir.
Şu aralar kızlardan olumsuz cevap aldıktan sonra daha diretirsek genelde kız banlıyor, konuşmuyor, ezik diyor, güçsüz görüyor. Üstelik gidip bu durumu arkadaşlarına anlatıyor, onlar da aynı gözle bakmaya başlıyorlar. Bu sebeple kızlara en fazla bir kere görüşelim mi diye sorabiliyorum. Bir kere sorduktan sonra daha aramazsak düşük bir ihtimal de olsa kız arayıp ne oldu? diye sorabiliyor.
20 Yorumla
+1 yılEvet, bir sürü kız var. Çiçek tarlasındaki tek çiçek kendini mi zannettin? Naz aşık usandırır. Olmuyorsa olmuyor, üstelemenin ne gereği var. Bir insan ya sever, ya da sevmez. Bu kadar basit yani... Bir kadın beni reddetti diye komaya girecek halimiz yok...
90 YorumlaCok guzel bir konuya degindin tebrik ederim karsi tarafin ciddiyetine bagli erkek zaten ciddi dusunmuyor kizda lay lay lom olunca aman senin gibisi cok diyipte giden var gururlu olanda var ama askta gurur olmaz
111 Yorumla
Soran+1 yıldoğru tespit ciddi düşünmüyo demekki ciddi düşünse unutamaz senden kolay vazgeçmez demekki gerçekten aşk kavramını öldürüyo gençler yok aşık oldum diyip kız reddedince bitmesi biraz şov bence oyalanmaya kız arıyodun o olmazsa öteki kızlarda da aynı şekil tabi bu
Soran+1 yılo reddeden kızlarda peşinden koşan birilerini bekliyo genelde gerçi devir değişti artık kızlar teklif bile ediyo e tabi doğal olarak sen ağaçtan halihazırda eline düşen meyveyi mi yersin yoksa dala çıkıp koparmaya uğraşıp öyle mi
Soran+1 yılzaten kopup gelende vardır bir sorun ya çürüktür ya fazla olgundur senin için :D
Soran+1 yılsaol senin de inşallah :D
Soran+1 yılahah saol senin sohbet de sardı :D yüksek sesli kahkaha atan bayanlar hakkındaki düşünceleriniz öğrenebilir miyim :D
Ah be eski ben aklıma geldi. Bir zamanlar öyle bir sevdim neler yapmadım ki onun için. Beni reddetti ama ben oralı olmadım hiçbirsey yokmuş gibi yaptım ve hayatın da her sıkıntısında ona yardımcı oldum dertleriyle dertlendim. Her gün bulusurduk her gün. Aradan zaman geçti yine teklif ettim. Arkadaşımdan hoşlandığını söyledi suçu arkadasimda aradım arkadaşlığımı bitirdim. Sonra yine teklif ettim ya çok iyi ama çok iyi bir insansın ama biz arkadaştan öte olamayız ben seni öyle seviyorum dedi. 😂😂 Şimdi arkaya dönüp bakınca üzülüyorum kendime sadece aptallık. Bir insanı sevmek anne baba kardeş hariç daha doğrusu çok fazla sevmek gerçekten hata
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:) bir soru sormuşsun en iyi görüşüde seçmişsin ne güzel ama burada bir yanlış var sadece erkekler değil ki bayanlarda bizlerin peşinden koştuğu bayanlara benzemiyor 3 gün önce bir bayan la tanıştık şu an benim isteğim üzerine görüşmüyoruz bayan memur düşmüş kalkmış evliyim çocuğum var önemli değil nasıl yani sen serbestsin diyor peki hadi öyle olsun kabul peki ya sen bende serbestim diyor hadi bir bayan olarak yorumla bu durumu
14 Yorumla
Soran+1 yılserbestlikten kastın ne aç biraz hiç anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYani ben serbestim önüme gelenle birlikte olabilirim oda aynı şekil sanırım anladın
Soran+1 yılsenin karın varsa çocuğun varsa sen neye serbestsin ya bir de kadını eleştirmiş bence önce kendine çeki düzen ver bak bir dost tavsiyesi
Cevap sahibi+1 yılYok zaten benim işim olmaz sadece başka bir konu üzerinden muhattap oldum. kaldı ki bilmediğin bir konu üzerine yorum yapma yani niyetim bu olsa kopmadan devam ederdim değil mi? Bu sadece bir örnek sitede kızların yazdığı konu başlıklarını takip etsen yeterli sanırım cidden gelecek nesilden korkar oldum
İnsanlarda değişti, aşkta öldü, sanammı kaldık mantığıda işliyor. :)
14 Yorumla
Soran+1 yılyok eğer hissettiği aşksa zaten kız reddetse de unutamaz demek ki aşk değil bir nevi oyalanma ihtiyacı sen olmazsan da öteki olur mantığı
- +1 yıl
Aşk ölmedi , Türk kızı değiştir saygısısz sevgisiz kibirli ve kendini bihalt sanan insanlara dönüştüler. Senle tanışmak isteyen erkeğe abuksabuk hareketler yaparsan tabiki onu kaybedersin, erkek senin köpeğin mi? saygılı olmazsan oda saygılı davranan insan gibi iletişim kuran başka kıza gider
zaten kız senden iyisini bulunca seni bırakacak. o belli. o kızın peşinden mi koşacağız
99 Yorumla
Soran+1 yılözgüven eksikliği
Soran+1 yıle ama sen baştan zaten beni bırakır diye düşünürsen bu bariz öyle demek
Soran+1 yılyok farklı devirlerde diyelim
Soran+1 yılasıl sen git soru benm *
- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılKalbimizi paramparça ederseniz sizi saklayabilecegimiz bir yer kalmaz
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Kızlar değişti. Şimdi peşinden koşsak bir sürü fırça+ dalga malzemesi oluyoruz. Ayrıca zorla sevdiremessin kendini kimseye. Yani yapmamalısın...
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kimsin de beni reddediyon diyo içimden bir ses adı gurur sanırım
aslında değmezsin diyo içimden başka bir ses onun adını bilmiyorum
memleketde sana kız mı kalmadı aptallık etme diyor bir başka ses onun da adnı bilmiyorum34 Yorumla
Soran+1 yılaslında aşık falan olmuyosunuz yani bir anlık beğeni ile kıza açılıyosunuz o zaman siz seven insan kolay kolay vazgeçmez ki zaten o vazgeçmeyenler kapıyo kızları
Cevap sahibi+1 yılhiç alaksı yok neyse ben gidiyom sonra konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılaynen haklısın kardeşim. zaten hiçbir kadının aşık erkek isteyeceğini sanmıyorum ben
Hayatın gerçeklerini gördüğümüzdendir gerçekte ask felab olmadigindan malesef kimseye güven olmamasındandir
20 YorumlaWalla biz çok koştuk ama olmuyor işte olmuyor zaman ve kızlar çok değişti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 ay 27 gün bir kızın pesinden kostum, şu an mutluyuz sonunda benim. oldu
37 Yorumla
Soran+1 yılheh işte bu adam seviyor bu adam aşık ^^
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum aşığım niye yalan konusayim, cocuklarimin anasi, evimin hanımı olmasi tek dilegim
Soran+1 yılyalan söylüyosun demedim ki çok güzel işte bunu istiyoruz peşimizden koşsunlar istiyoruz adamsın :D
Cevap sahibi+1 yılKosulacak, hakedecek kisinin. pesinden. kosacaksin.
Soran+1 yılo da var misal sen nasıl anladın hakkettiğini
Cevap sahibi+1 yılNasil anlatim. sana burada
- +1 yıl
Sana saygılı olan , suratına insan gibi bakan , sana değer veren ama hafif naz yapan bir kızın peşinden koşamak başka hiç tanımadığın ve sana küfreder gibi bakan daha tanışmadığın bir Türk kızının peşinden koşmak bambaşak bir ENAYİLİK.. sana saygı duymayan senle iletişim kurmak için çabalamayan bir kızın peşinden istediğin kadar koş BOŞ.. zamanını ve paranı boşa harcarsın sonrada senle dalga geçer başkasını bulur Türk kızı.. böyleler
Eskiden alternatifi yokdu simdi etrafta kız bolluğu var
bir de o kadar ısrarcı olmak iyi bisey mi o da tartisilir20 YorumlaKimse rezil olmak onun bunun diline düşmek istemez. kabul eden ilk seferde adam gbi eder. gt başı oynuyosa ben napim yani herkesin gururu onuru var.
25 Yorumla
Soran+1 yılsiz aşkı çok yanlış anlamışsınız ya
- +1 yıl
Erdem doğru söylüyor.. Türk kızları naz yapmakla saygısızlık ve erkeği köpek olarak görmeyi birbirine karıştırmış durumda. Bir erkek bir kızla tanışmak için çabaladığında onu reddedersen seni SİLER ! Çoğu beyinsiz Türk kızı bir erkek tanışmaya çalıştığında saygısızca onun onuruyla şerefiyle dalga geçer gibi saygısız hareketler yapar ve kaybeder. Çoğu erkek reddedilince o kızı Siler.. sadece enayiler tekrar tekrar olmayacak işin peşinden koşup kendini KÖPEK durumuna düşürür. Seni köpek olarak gören bir kızla tanışıp çıksan bile birdaha seni hep köpeği olarak görür se saygı duymaz! Çünkü erkek onun istiyor ve çabalıyor.. kız hazıra alışmış ve kolayca ayağına gelenle dalga geçiyor. Bu tür kızlarla muhattap olmayın ve anında silip başkasına gidin
Reddetse niye kosuyum pesinden onun kafası karıscak zaten geri döner 😀😎
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen koşuyorum inşallah karşılığını alırım alamazsam hatırlatırım sana
21 Yorumlal*n reddetmiş red. Başkasının egosunu şişirecek Değilim
13 Yorumla
Soran+1 yılego değil o senin sevgiini ölçme hemen kabul eden kızlar sence çok namuslu dürüst olur mu bana bunu bir açıklayın ya
- +1 yıl
Sevgi ölçme değil o mallık ölçme. Ben neden beni reddeden kıza rahatsızlık vereyim. Neden peşimi bırakmıyor dedirtmeyim. Ya da kendi kız arkadaşları Arasında benim için köpek olsu dedirteyim. Ha sen diyorsun ki peşimden koşsun ki ilişkide bunu kullanayım güç elimde olsun. Ha bak birbirimizi severiz ancak arada başka zorluklar olur onlardır sevgiyi Gösteren. Boyle ilgi budalalarını tatmin etmek değil
- +1 yıl
Soran küçük hanım ilk seferde kabul eden, hatta kendisi teklif eden, hem cinslerinden kat kat üstündür. Hem de her konuda, ahlak, namus, zeka hangisini sayıyım. Gönül ilişkisi sadece erkeğin ihtiyacı değil, seninde ihtiyacın. Bunu erkeğe iyilik yapıyormuş gibi izlenim bırakmak, sahtekarlıktır, oyun oynamaktır. Aşk hiç bir oyuna gelmez ve ayrıca, hiç bir kaliteli erkek sana art niyetle yaklaşmaz, yeterki seçmeyi bil.
+1 yılPesinden kosmaya degecek kiz nesli tukendi
60 YorumlaKoşmuyormu? 3 Aydır Beni Bırakan Sevgilimin Peşinden Koşuyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin pesinden kosup biyerini kaldiramam herkezin keyfi bilir isime bakarim arabam ytr bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. pesinden gitmek vakit kaybı
2. başka kız bul faklı heycan yaşa değişiklik olu00 YorumlaBir sürü kız var sana mı kaldık
10 Yorumla
+1 yılDeğmiyor demek ki..
21 Yorumla- +1 yıl
Türk kızlarının karşısındaki erkekle insan gibi iletişim kurmayı öğrenmesi gerekiyor.. çoğu Domuz gibi yaşıyor , erkeklere köpekten beter davranıp abuksabuk hareketler yapıyorlar ve kaybediyorlar , kaybetmeyede mahkumlar. Kimse sizin köpeğiniz değil. Erkeklere sapık tacizci vs denilen bir ülkede hiçbi erkek zorla tekrar tekrar gelip sizin peşinizden koşmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeşinden kossakta sonuc değişmiyor ondan :/
30 Yorumla
+1 yılKasar kiz veya aptal kiz cok
30 YorumlaNe koşcam onlar benim peşimden koşsun :P
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Ayağım sakat nasıl koşayım be qnq
10 YorumlaŞimdilerin niyeti bozuk ondan.
03 Yorumla- +1 yıl
Birisi, sizin peşinizden koşup, egonuzu tatmin edince, bu niyetinin iyi olduğu anlamınamı geliyor? Oysa ki, gerçek sizin sandığınızın tam tersidir, küçük hanım. Düzgün, kalİteli bir insan yüzsüz, yılışık ve ısrarcı olabilir mi "İllede beni sevsin, beni seçsin" diyecek kadar, bencil olabilir mi? Bu yöntemlerle, kaybedersiniz.
- +1 yıl
@Homeros34 Kesinlikle katılıyorum.. Türk kızları hayal dünyasında yaşıyor, dizi filmlerden öğrendikleri Yalan+Hayal senaryoları gerçek hayatta var sanıp erkeklere saygısızda davransak saysıp sövsekte yine gelip peşimizden koşarlar sanıyor. Aslında çoğu aptal, onurlu gururlu düşgün bir erkek kendisini reddeden ve saygısız davranan kızı siler ve başkasına gider. İnsanları küstürüp saygısız davranırsanız kaybedersiniz Türk kızları genelde kaybetmeye mahkumdur
- +1 yıl
@Homeros34 Homeros'a katılıyorum.. türk kızları kendini birşey sanıyor ve erkeğe karşı saygısızlar. Sevilmeyi sahip çıkılmayı değer verilmeyi çoğu haketmiyor. Ne ekersen onu biçersin.. atasözüdür ama Türk kızı hiçbirşey ekmeden yemeğe içmeğe gülüp eğlenmeye hazıra konmaya alışmış birde üstüne erkeğe saygısız davranıp her istediği olacak sanıyor.. KOMİK !
Koşamam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. bir tarafları kalkiyo ondan
10 Yorumla
+1 yılAlternatif çok.
20 Yorumla
+1 yılZORUNDA MIYIZ?
00 YorumlaSevdiyi zaten elinde
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi