Güncellemeler
3 gü
Ben hediyeleri, paralari gonderirken tabii yeni sevgilisi oldugunu bilmiyordum. Bana hicbir sey demedi.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendisi artık umurumda değil, sadece merak ediyorum. Aldığım hediyeler ve gönderdiğim para yaklaşık 22 bin TL’ydi ve bunları barışmak için aldığımı biliyordu. Acaba yeni sevgilisine söylemiş midir? Siz olsanız ne yapardınız bu durumda onun yerinde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
karaktersiz demek ki
Mesela siz bir erkek olarak, yeni sevgilinizin eski sevgilisi tarafından alınan pahalı hediyeleri kabul etmesi hakkında ne düşünürdünüz?
Kabul ettiğini bilseniz ayrılır mıydınız?
Bir de bunu size söylemeden kabul etmiş olsa, yine ayrılır mıydınız?
Sevgilisi varken sen neden hediye aldın. Hediyeyi aldığı için o mu suçlu alan sen mi?
Merhaba, ben kızın sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Bana hiçbir şey söylemedi. Bilseydim asla almazdım.
Geri iste bence seni enayi yerine koymus pardonda
Cidden beni enayi yerine koydu. Aldığım bir hediyenin bedeni olmadı, tamam mı? İade edip parasının bana geri gelmesi gerekirken, gidip ürünü kendi seçtiği başka bir ürünle değiştirdi. Ben de gidip olmayan hediyenin doğru bedenini tekrar aldım. Onu da kabul etti. Gönderdiğim parayı da kabul etti. Acaba yeni sevgilisi bunları biliyor mudur? Bilseydim asla almazdim
Geçmiş olsun üzücü
Söylememiştir bence parayı yemiştir
Bence de söylemedi. Çevremdeki herkes, “Kız seni kullandi , sevin, bu hediye alma ve kabul etme meselesi bile bunun kanıtı. Artık bittiği için mutlu ol,” diyor. Aklıma takılan tek şey, oğlanın Instagram’dan benim hesaplarımı da engellemiş olması. HAHAHAHAHAHA
O zaman kız senden ona bahsetmiş hesabını bulup engellemiş
bence de ama hediye olayini soylemeden anlatti tabi.