Miraç'la sürekli kavga ediyoruz bana sürekli yalan söylüyormuş gibi ve aldatıyormuş gibi hissediyorum Konumu hep hareket halinde gözüküyor ama oturuyorum diye yalan söylüyor gibi geliyor mesela Mesajlarıma da geç bakıyor mesela o bana bir mesaj atıyor 32 geçe ben 33 gece bakıyorum ve cevap veriyorum o da 36 geçe falan cevap veriyor İyi geceler de yazmadı kaç gün üst üste ve hep uyuyakalmışsın diyor Sürekli geç bakıyor ve o ne kadar geç baktıysa ben de birkaç kere öyle yaptım o kaç dakika sonra baktıysa ben de o kadar dakika sonra bakacağım dedim Ama baktığı saatler gece 00.40 gece baktığım ve yazdığım mesajla 06.40 gece baktı Ben 33 geçe anlamıyorsun dedim 36 geçe anlat o zaman dedi 40 gece gerek yok dedim sabah saat 06.40'ta sen bilirsin yazdı O bana güveniyor ama ben ona güvenmiyorum Her akşam dışarıya çıkıyor hem de her akşam erkeklerde olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum ve sana kötü bir şey söyleyeyim mi ben bir şey hissedersen o şey olur eğer beni aldattığını hissedersen ben de onu aldatırım ama ona söylemem pişman olduğunu söyleyip affet derse affederim ama bir daha aldatırım Bir kere dedi ki ben dışarıya çıkıyorum dedi ben de dedim ki çık zaten hep dışarıdasın çık dedim nasıl hep dışarıdayım dedi ben de kavga çıkardım sonra dedi ki ailemle tartışıyorum hep falan dedi o yüzden çıkıyom dedi bir şey demedim ama geçen gün Enes diye bir arkadaşıyla dışarıya çıktı ben de o sırada Miraç'ta görüntülü konuşuyordum ondan sonra arkadaşı dedi ki işte Miraç şu seni kesiyor falan dedi bana dedim ki Miraç'a ne dedi o bana söylesin dedim Miraç'ta bir şey yok deyip gülmeye başladı sonra ben de kavga mı istiyorsun dedim evet der gibi kendi kafasını salladı ondan sonra suratına kapattım dedim ki sen eve hiç biz seninle evde bir konuşalım dedim ne konuşacağız benim yakışıklılığımı mı falan dedi benim de sinirim bozuldu dedim ki sen eve git bir seninle konuşalım bir dedim madem kavga istiyorsun dedim sonra eve geçtiğinde kavga çıkarttım daha kavga adam akıllı başlamadan bile Sena başım çatlıyor uyuyacağım dedi
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide güven bittiyse ve içine bu kadar şüphe düştüyse, hissedilen şey genelde doğru çıkıyor canım benim 🥺
Sürekli yalan hissi, konum çelişkileri, arkadaşının yanında yapılan garip şakalar ve üzerine gelen geç yanıtlar gerçekten çok yıpratıcı. İletişimi koparıp uyuma bahanesi arkasına saklanması da pek sağlıklı durmuyor açıkçası.
İçindeki bu şüphelerle yaşamaya devam etmek seni daha çok üzecek ✨ Peki sen bu ilişkide gerçekten mutlu musun yoksa sadece alışkanlık mı 💖
Bilmiyorum ki ama mutlu degilim aldatildigimi iliklerine kadar hissediyorum ama kanıtim yok