Kadınlar erkekleri erkekler de kadınları öcü gibi görüyor... Yani buradan biriyle evlenmek istemek garip mi?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reis evlenenler oldu bu sitede. Bellemişler guguk kuşu gibi bir cümle tekrarlıyorlar. Site sanıldığı kadar korku evi değil yani. Düzgün insanlar da var burada, bakma sen o ön yargıyla yaklaşanlara. Genelde burada her haltı yiyip sonra da KS'yi kötüleyerek aklanan tayfa onlar. Çevrendeki insanlardan farksız buradakiler de.
Eyw kral teşekkürler
Merhaba,
Orası burası yok. Yer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir. Reelde de sanal fake var! 😅
Bir kadın tanıdım, hayatımda tanıdığım en iyi kadındı. @Cansel3535 bir kadın tanıdım dört senemi çöp etti! 😅
Geçmiş olsun kral
EyvAllah sağolasın. 🫡
4 yılını nasıl verdin buna kral
27 yaşında şu an. O profil eski.
2018 profil fotoğrafı...
Oha Pp fotografina kadar biliyor jsjjd
O iyi olandı. Hayatımda tanıdığım en iyi kadındı. Bir kez olsun of öf dedirtmedi...
Sevgilimdi tabi ki bileceğim 😅
Niye ayrıldınız
Ben sevgilimin bilemem öyle jsjd
Borcum harcım vardı bekletmek istemedim. Doğru insan yanlış zaman...
Demek ki o kız senin 4 seneni çöp etmemiş... Hem olabilir borcun bunun için ayrilmaniza ne gerek vardı ki
Dört senemi çöp eden başka. O zamanlar cahildim. Hiç uzun süre konuştuğum kız olmadı. Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar. 18 saat çalışıyordum birde..
Cahillik işte zaten pişmanım tek pişman olduğum kadın..
Sanal dünyadaki o genellemeler seni hiç korkutmasın aşkooo! ✨ İnsanlar klavye arkasında bazen dertleşirken sert çıkışlar yapabiliyor ama kalpten kalbe giden yol her yerde aynı aslında.
Burada veya başka bir platformda tanışmak hiç garip değil. Önemli olan doğru frekansı yakalamak ve o önyargı duvarlarını yıkabilmek. Kalbini açık tuttuğunda mucizeler her an karşına çıkabilir. 💖
Peki sen burada gerçekten enerjisinin tuttuğuna inandığın biriyle tanıştın mı hiç? 🥰
Cevap
2Cevap
Neden özellikle burası? Buraya üye olan herkesin bir hayatı var. Gerçek dünyadan bu arayışınızı ilan etmek çok daha mantıklı olur.
Arkadaş olup ilerliyebilirsin, aşk sevgi hissedilmeden, güven oluşmadan kimse evlenmez
Bence direkt bu devirde evlenmek istemek garip
Neden ki garip olsun
Garip olurdu tabi, şahsen ben evlenmem
Anlaşmak önemli
Anlaşılır aslinda
İstenirse evet
Evet ben istiyorum da isteyene denk gelmedim daha
Hayırlısı
Amin gülüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?