Sanaldan ilişkim vardı, mesajlarıma çok geç dönüyor, benimle konuşmayı kısa kesiyor, canı isteyince konuşuyor. Ne yaşıyor bu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanaldan ilişkim vardı, mesajlarıma çok geç dönüyor, benimle konuşmayı kısa kesiyor, canı isteyince konuşuyor. Ne yaşıyor bu?
Cevap
17Cevap
Aman ne uğraşıyosun öyle biriyle, kimbilir kaç kişiyle konuşuyo, size yetişmeye zamanı yetmiyordur...
Tuhaf gelmeye başladı zaten sabah ulaşıyorum akşam üstü yok sonra gece mesaj atmış uyudum diye
İçine sinmeyen bişeyler varsa iç sesine kulak ver
Çok haklısın aslında herşeyi biliyoruz mantıklı açıklama buluyoruzda boş
Kendini kandırmayı bırak, davranışlarını görmezden gelme, yüzleş ve sal gitsin
Salıyorum bana geri dönüyor yazıyor umursamaz tavır sergılemem gerekiyor anlaşılan
Hayır hiçbir şwkilde ne tavır ne tepki direkt ayrıl. Seni cepte gören birine neyin tavrını sergileyeceksin
Ayrılmayı denedim hep ben ayrılan oldum ve tekrar konuşmaya ikna etti önemsiz geliyor ona ayrılmak oyuzden umursamaz tavır sergileyip kendisinin uzaklaşmasını denemek istiyorum yapmasa konuşmayı keserim
Siz bilirsiniz
Teşekkürler değerli yorumunuz için dikkate alıcam ve uygulucam merak etmeyin ❤️
ilgi duymuyor ya da kafasında başka öncelikler var, açıkçası bu tür tavırlar genellikle soğumanın veya mecburiyetten yazmanın net göstergesidir
duygusal bağımız çok güçlü beni hergün nasıl naptığımı merak eder sorar bazen anında akşam üstü hiç ulaşamaz oldum çalışmıyor evde duruyor ne kadar meşgul olabilir ki?
Daha uzun cevaplar verdiği daha fazla konuşmak istediği başkası vardir
Çok karaktersiz biri ozaman bana neden yazıyor hala peşimde
duygusal bağımız çok güçlü beni hergün nasıl naptığımı merak eder sorar bazen anında akşam üstü hiç ulaşamaz oldum çalışmıyor evde duruyor ne kadar meşgul olabilir ki?
Sana müsait olmayan başkasına oluyordur
Benim anlamadığım konu bana neden hala yazıyor onunla konuşsun ilgilensin sorun değil
Yazıyor dediğimse çok değil iletişimde kurmayı sevmiyor gbi bir ara çok konuşuyorsun desem üzülürmüsün dedi veya başka zaman sarjım az diyor arkadaşlarınla konuşmayı ihmal etmiyor
İlgili davranır gibi yokluyor gibi davranıyor
İstemiyor ama ayrilamiyor senden. Arasa seninde nabzını yokluyor
Umursamaz davranırsam bırakırmı böyle yapmayı
Seni de bırakır. Belki de bahane arıyor ayrılmak için.
Ayrıldığımda yine peşimden koştu ne yapmak istiyor salsın beni
Belki de değerimi biliyor kaybetmek istemiyor aynı zamanda özgürlüğünede düşkün
Bilemeyiz. Ne seni tanıyorum ne onu tanıyorum. Ben kendime göre cevap versim
Ortada doğru bir şey var o dediğinizde haklisiniz ders vermeli miyim ona
Vermezsin ki sen ona ders. Sen ilişkiyi isteyen tarafsin. O alan taraf. Sen kesersen onun işine gelir
Ozaman umursamaz davranarak sinir etmek istiyorum onu aklıma bu geldi sadece
Olabilir
Bak ben en son 16 yazdım bana gelmş saat 2de yazıyor
Uyuyakalmış
Uyumadan önce bakamaz mı telefona canı isteyince atıyor işte
Ona geç yazdığını söylesem umursamış mı gözükürüm
Evet
Sert tepki gösterim mi umursamaz tavırmı sergileyim
Yav ayrıl. kurtul. kurcalama boş ver
Haklısın teşekkürler boşuna başımı ağrıtıyorum
Kendini sıkıntıya sokuyorsun. Benim için sorun yok
Biliyrm çok sağol düşündüğünüz için bende yoruldum zaten güven sorunu yaşıyorum
Eee yaşaman gayet normal. Kendine acı cektirecegine ayrıl daha iyi
Haklısın teşekkürler
Yorumunuz iyi geldi
Mutlu ol
Teşekkürler sende öyle ☺️ memnun oldm belliki şiir veya sözleri seviyorsunuz derin birisiniz sende umursamaz ol multu olmaya bak
Divan şiirlerini seviyorum. Ama sozlerle ilgim var evet. Bizde deriniz 😉
Ne güzel 😄
Mutluyum da. Ben takmam kafaya. Olursa olur. Bir keree taktım o yetti.
Oluyor oyle tecrübe heeşey
Herkesin hayatında 1 kere takmış biri oluyor
Aynen öyle tecrübe ediniyoruz işte.
Evet geç oldu uyusak iyi olur iyi geceler sizede😊 geceniz güzel olsun
Ben gece çalışıyorum. Sen uyu iyi geceler. Hayatında mutluluklar
Sanada Allah bol kazanç versin yolun aydın olsun teşekürler
Amin inşallah hepimize
Bende böyleyim işim var çünkü 7-24 size ilgi kusamayız
İlgi değil inan bana benim durumum başka benimle gün içinde bile konuşmuyor çok az konuşuruz
Cinsellik için konuşuyorsa sadece seni umursamıyor obje olarak görüyor
Hayır duygusal bağımız çok güçlü beni hergün nasıl naptığımı merak eder sorar bazen anında akşam üstü hiç ulaşamaz oldum çalışmıyor evde duruyor ne kadar meşgul olabilir ki?
Bende onu düşündüm neden umursuyor gibi davranıyor ki benden ne istiyor
Akışına bırakalım gbi cumlede kurmuştu ne anlama geliyor?
Benimle zaman mı geçiriyor
Çok haklısın bunun gibilere nasıl davranılır veya ders vermeli miyim?
İstediğide oluyor benim hoşlanmam için çok uğraştı sonra nankorluk yapıyor
Kendisi geliyor kestirip atsam gururuna dokunur yazmaz demi
Tamam öyle denerim teşekkürler bende deli etmek istiyorum onu ben sinirlendim kaçgündür böyle
Bir ara sarjım az diyor baktım arkadaşlarınla konuşuyordu
Sana karşı ilgisi yok
Beni yedekte mi tutuyor aldatıyormu her şey var düşüncemde sanal ilişkinin zorları olsa gerek
Ben yazmadığımda bana ulaşmaya çalışıyor umursamazsam yazmayı keser mi
Sanal ilişkide normal bu durumlar şaşırmayın
Neden?
Sanal ilişkilerde tam bir duygusal bağ kurulmaz, insanlar biraz daha özgür davranmayı tercih eder. Bu yüzden iletişimde aksaklıklar yaşanabilir.
Özgürken ne yapıyor? Başkalarıyla konuşuyormu dersin
İhtimal çok yüksek
Benim takılmalık olmadığımı biliyordu iyi kızsın diyerek benide kaybetmek istemiyor iki seçeneğide kullanıyor hem özgürlüğünü bırakmıyor hemde beni
Sanal ilişkinin tehlikesi bu işte ne olduğun önemli değil, yarın bitti dese hiçbir şey yapamazsın
Doğru diyorsun birde işin içinde şüpheler duymaya başlıyorsan hadi dersin güveniyorsun sana umut veriyor bi ihtimal denersin de benimkisi tamamiyle olmayacak gibi gözüküyor
Takılmalık olmayan bir insanın sanal ilişki kurması çok saçma bir davranış, kendine acı çektirmek gibi bir şey
Bana ciddi diyerek kandırdı ben sürekli istemediğimi belirttim sonunda aşık etti kendine şimdiyse nankorluk ediyor ulaştığı şeye
Peki sanaldan başka konuşamadığım için sanal ilişki kuruyorsam? Bazı istinalar hariç olabilr mi
Sanaldan başka konuşamama konusunda bir şey diyemem nedenini bilmiyorum çünkü ama sanaldan tanıdığın birine körü körüne aşık olmak senin hatan
Doğru diyorsun ilkti sanaldan konuştuğum gerçekte ise 0
İnsan yanındakine güvenemiyor sanaldakine hiç güvenilmez, tecrübe etmen gerekiyormuş ki etmiş oldun
Evet doğru tecrübe etmiş oldum
En azından daha kötüsüne denk gelebilirdim diyorum
Şanslıyım ki gelmedim
Allah’ın sevdiği kulusun diyelim çünkü ne insanlar var
Evet teşekkürler yorumunuz iyi geldi
Aklına takılan bir konu olursa ben buradayım
Teşekkür ederim çok düşüncelisiniz
Rica ederim kimsenin kandırılması ve üzülmesi taraftarı değilim
Bende öyleyim kimsenin ne vaktini almak isterim nede ufacık umit verip kandırmak insanlar sanal alemi geldiğinden beri daha cambaz olmaya başladı
Sanal alemde daha rahat daha özgüvenli ve herhangi bir karakteri oynayan bir çok insan var. İnsanları etkilemek için türlü türlü oyunlar oynuyorlar. Yüz yüze gelince sanaldaki insanla uzaktan yakından alakası yok. Bu yüzden bu tür yerler kalp için tehlikeli yerler
Gerçektende dediğiniz gibi çok haklısınız ve hassas kalpler için daha zor kabul edilmezi zor ama gerçek acıdır
Günaydın gerçek acı değildir gerçeği göz ardı etmek acıdır
Günaydınlar Çok doğru konuşuyorsunuz
senden beklentılerı ısteklerı varmıydı pekı?
Hayır
Dinlemek istersen anlatırım
gelmedın :(
Geldim
Artık sarmiyor olabilir
Kendisi yazıyor bana
Bence kendinden uzaklaştırmak bitirmek ister ama cesaret yok
Öyle de işini halledip bitiriyor da olabilir detayı bilmek zor
işi olmadığındada böyle yapıyor çok az uyur bilgisayar başında oluyor genelde
Oyun bağımlısı mı nedir
Ben Bitirmeyi denedim peşimden koştu bitirmemek için uğraştı
boş ver bitir gitsin ne bu uğraş stres
çok az konuşuyoruz gun içinde
Doğru diyorsun
Seni istemiyor bunu anlamak bu kadar zor olmamalı
Bana hergün enerjili şekilde mesaj neden atıyor o zaman?
Senin gibi kaç. kişiye yazıyor
Gerçekten öylemidir
Sana ses atmak istiyorum nerden atayım
duygusal bağımız çok güçlü beni hergün nasıl naptığımı merak eder sorar bazen anında cevap verir akşam üstü hiç ulaşamaz oldum çalışmıyor evde duruyor ne kadar meşgul olabilir ki?
Yani ne diyim
Olmaz diyorsun anladığım kadarıyla bişeyler mi çeviriyor
Olabilir yani emin değilim tavrı öyle diyor
Başkalarına yazmaktan sıra bana gelmiyor demek ki
Boş olduğunda bana ulaşıyor
Yani
Teşekkürler
Sanalda neden ilişki yaptın norml yok mu
Normal bende isterdimde ne yazik ki hiç olmadı sanal ilişkimde ilkti böyle oldu işte
Normal neden olmuyor ki
Ailem istemiyor
Vay be onlar mı yaşıyor hayatını
Ne diyim işte
Konuşmak istemiyor
Hayır o değilde ben yazmadığımda mesaj atıyor şimdi ben ilgisiz davranacağım
Sıkılmiş
Kendisi yazıyor bana o nasıl oluyor?
İstekli degidlir
duygusal bağımız çok güçlü beni sever sayar hergün nasıl naptığımı merak eder sorar bazen anında akşam üstü hiç ulaşamaz oldum çalışmıyor evde duruyor ne kadar meşgul olabilir ki? Kendisi bana yazıyor
Uzak dur bence taktiksel ilerle ya da
Taktiksel nasıl ilerleyebilirim öğrenebilirmiyim?
Detay bilmeden yoruma da yazılmaz
Anlatabilirim
Tamam
Teşekkürler
Ne stres yapıyorsun Sil at
Uğraşma diyorsun
Her yolcu bir durakta inmeli ve artık bence bağlantı kesilmeli değer gördüğün yerde çiçek açar her şey
Bana değer veriyordu başta hala da ilgisini gösterir sadece yapmacık gelmeye başladı bana der beni düşünüyorsun iyi davranıyorsun biliyorda ama neden böyle davranıyor
Neden o zaman bu kadar soğuk neden bu kadar ilgisiz fizik kurallarına bile haykırı ne olmuş olabilir aradığın neydi bulamadığı ne acaba
Bende bilmiyorum bunun çözümü nedir
Bilmediğin şeyi engelleyeceksin uzak duracaksın
Kendine bağladı kullanıyor beni bende kendime üzülüyorum neden diyorum sert tepki göstermediğim için umursamaz olmayı denicem uzaklaşır bi ihtimal
Gerçekten çok zor bir dönem durum ve bunu sadece sen çare olabilirsin ve çok acı gerçekten çok acı ve böylelikle insanı gerçekten duygusuz bir hale sokuyor dünyaya insanları mutlu etmek için geldiğimi düşünüyorum bu tür insanlar için
İyi insanlarla karşılaşman umidiyle
Teşekkürler anladığın için beni
Penceremde çiçekler açsın umarım ki güneş senin için her zaman doğar umarım senden öte senden ziyade diyen biriyle karşılaşırsın iyi geceler
Teşekkürler sende öyle iyi geceler 💕
Işi vardır
Sıranı bekle
Bitirdim arkadaş kalmak istedi
Tatmin eden biri var demekki yavrum
Aldatıyor mu
Evet
Ben ona nasıl ders veririm?
Sen de benimle aldat onu yavrum
Hayır yaptığı rezilliği yapmam
Hakediyor yavrum ancak ben de evliyim kaçamak severim ama 😅
Bence sadık kalmalısın eşine çok kötü bu sanal alemi evliliği bile bozuyor
Her hata kokusunu vermeye başlar söyliyim de
Eşinizde kokuyu duymaya başlar yuvanı bozma derim
Yok ben her gün ilişki yaşıyorum ilgimi veriyorum eksiksiz bir şekilde vakit geçiriyorum sadece karşılıklı ihtiyaçlarımızı gideriyoruz sanalda o kadar yavrum
Oda bu şekilde düşünüyor o zaman
Peki fotoğraflarıma neden karışıyor kıskanıyorda
Bilmem
Anladım teşekürler ve eşinize daha çok ilgi verin derim başkası gelip geçici yoldaşınıza önem verin
Yedeksin.
Yedek düşünen erkekler nasıl davranır
Sorduğun soru gibi... Kısa cevaplar verir, bazen yazmaz ama arada bir uğrar
Aynısı yokluyor gibi halhatır sorar bazen konuşur bazen de kısa cevaplar sarjım az dedi geçen arkadaşlarıyla muhabbet etmeye devam etti
Konuşmak istersen beklerim?
Teşekkürler ekliyorm
Ne konuşuyorsunuz ki
Ben genelde konuşacak konu buluyorum beni sayar eder de bu aralar bana yapmacık geliyor benmi kafamda kuruyorum bilmyorum
Sıkılmış
Kendisi yazıyor bana
Reele geçmek istiyordur
Reele de hazır değil
Ne bilim işte vaktngeciriyor
Nasıl anlarım yedekte veya benle vakit geçirdiğini
İstediğide yaziyormus belli zaten
İşte napiosa
Bunun gibilere nasıl ders verilir?
Ne gerek var
Sinir oldum
Sana nasıl davranıyorsa aynı şekilde karşılık ver ilgisiz
Silmek istemiyorum ona aynısını bende yapacağım saatlerce dönmediğim oluyordu benimde işlerim olduğunu biliyordu o ise bunu keyfi yapıyor
Sallama çok sende
Tamam teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanal ilişkilerde bu durum maalesef çok sık yaşanıyor tatlım. Karşındaki kişi muhtemelen ilgisini kaybetmiş ya da seni sadece bir seçenek olarak hayatında tutuyor 💅. Gerçekten değer veren insan ne kadar meşgul olursa olsun bir yolunu bulup o mesajı atar.
Kendi enerjini ve neşeni böyle biri için asla düşürme ✨. Bence sınırlarını çizip geri çekilme vaktin geldi. Sence de onun bu tavırlarına daha fazla tolerans göstermek kendine haksızlık değil mi? 💖