Acaba artık dışarı çıkarken söz yüzüğünü değilde osmanlı tuğrası olan yüzüğü taksam ne olur
Sizin sevgiliniz yapsa ne yapardınız?
Sizin sevgiliniz yapsa ne yapardınız?
Ben bir çok kişide alyans görmüyorum kardeşim. Kadınlar tek taş yüzüğe bayılıyor, bir kötülüyor muyuz? hayır. Onlarda buna evet desin. Biliyorsundur, bu tür yüzükleri takanlar çok itici diyorlar, ne alakası var. Önemli olan manasıdır.
Haa kardeşim, o zaman biraz dur. Sen o yüzüğü söz manasında takmayacaksın. O zaman yanına alyans tak.. Tek başına olursa olmaz.
O zaman olur.. Çünkü kadınlar biraz detaycıdır, sen sadece tuğra yüzüğü vb yüzüğü taksaydın, sadece çevren bilirdi evli olduğunu.. Başka kadınlar için evli olmadıgın anlasılır, bunu eşin istemez... Yanlış anlama sana lafım yok ama kadınlar böyle.
sende bizdensin tak tabi :) yakışır paşama
benim yüzük elimdedir hep karı kim olyo karışyo :)
hagaha
kavga ne la yapıştır osmanlı şamarını :)))
bence sevgilinden nisanlindan asil guzel bir osmanli tokati yemelisin :) alyans parmakda olacak
Erkekte yüzük çok itici. Öyle bir sevgilim olmaz oldu diyelim hoşuma gitmezse söylerim.
Ne için takar ki? Bilemiyorum özellikle taşlı yüzükler çok itici serçe parmağına falan takıyorlar hiç bana uygun birşey değil. Alyans o sadakati taşıdığı için gözüme hoş geliyor sadece.
Kız begensin diye takılır demedim zaten her türlü itici çoğu kızda sevmez
Cevap
4Cevap
Osmanlı Online.
Eşsiz savaş stratejileri, eşsiz donanımlar.
Yüzük + kaç?
Ben kuyumcuyum her şeyin bir yeri ve temsili var osmanlı tuğralı yüzükler söz yüzüğü anlamı temsil etmez ayrı şeyler...
net bir biçimde sözü atardım herhalde. git osmanlıyla sözlen o zaman di mi ama?
aynen öyle
o yüzüğü babanın hayrına takmıyorsun herhalde tabii ki aşkınızı temsil ediyor
ya düzgün bir şekilde takacaksın eşin de takacak, ya da ikiniz de takmayacaksınız. bence en adil çözüm bu.
o zaman sen de takacaksın.
benim anlayışıma göre takılmalı ama eşin ne düşünür bilmem.
O yüzükleri bir ben mi yakıştıramıyorum ya..
Ya üzerindeki simgeyle hiç alakası yok da, erkeğe biraz ağır abi havası katıyor
Osmanli tokati patlatirdim
Birşey olmaz zevk meselesi
ayrin tak her şeyin yeri ayrı
olabilir bence
Orasını bilmem de söz yüzüğü olmalı kesin..
Hoş olur esinle bagliligini gosteren maddi bir simge manevi anlamı özel zaten
Peki
Alyans taksın
terkederler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar