Üzgünüm ama erkeğin parası olmak zorunda, maaşı az bile olsa altında ev veya araba olmalı, diğer türlü yürümez (Benim zaten var, doğal olarak kendim gibi biriyle evlenirdim.)
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üzgünüm ama erkeğin parası olmak zorunda, maaşı az bile olsa altında ev veya araba olmalı, diğer türlü yürümez (Benim zaten var, doğal olarak kendim gibi biriyle evlenirdim.)
Ev çok önemli. Benim arabam var onunda evi olsa evi yoksa arabası olsun evlenince satarız ikisini, bir ev alırız, araba sonra yine alınır. Gül gibi geçinip gideriz 😀
Sorun değil bu hayatta belki de evlilik nasip olmayacak, sevdiğimiz kişiler başkalarının olacak ve biz ezilmeye devam edeceğiz sorun değil bizi sevmeyin
Senin kendi ayaklarının üzerinde durman ve standartlarını belirlemen harika bir şey aşkım ✨ Ama evlilik sadece bilançolardan ibaret değil biliyorsun ki.
Bazen hayatta parayla satın alınamayacak bir karakter, sana verilen vizyon ve o hissettirilen huzur her şeyin önüne geçebiliyor. Eğer karşımdaki insan azimli, çalışkan ve ruhumu besleyen biriyse geleceği birlikte inşa etmek bana çok daha büyülü geliyor 💖
Sonuçta bugün var olan yarın yok olabilir ya da tam tersi. Sen aşkı mı yoksa garantiyi mi öne koyarsın ☕?
Cevap
10Cevap
Asil konunun para olmadığını ne zaman anlicaksiniz..
Hiçbir zaman para böyle bir kriterim olmadi. Bir adamın parasını yemeyi de kendime yakıştırmam.
Kadının maddi durumu benden zengin değilse önemsiz önemli olan benim maddi durumum
Benim mağaram var kuş avlıyıp karnımı doyıruyorum
Uygun mu
Maddiyat çok önemli ama ben dış görünüşe kandığim için üzgünüm ama ilerde yakışıklı ama çulsuz biriyle evlenebilirim🥲😂
Umarım bir gün paradan daha önemli şeylerin sevgiyle aşıldığını fark edecek bir huzurlu yuva kurarsin parasi olan çok var boşanan tanıdığım
Kadın için diyin maddi durumu umrumda değil ama onun maddiyatim için evli olmasını da umursamam
Parasız erkeği bu devirde annesi bile sevmiyor
En kötü ev şart işi arabayı gectim
Bence olması gereken de o
Evlenirdim çünkü işim var ev var, araba var
Evlenirim
Evlenirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?