Tek kişiyle olunca ve o da seni terk ederse çok moralim bozuluyor, bu yüzden artık aynı anda birçok erkekle görüşme kararı aldım
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı anda birçok erkekle görüşmek yalnızca huzursuzluk yaratır. Denedim onayladım tasdikledim. Sosyal medya herkesin klavye delikanlıligi yapmasına müsaade etse de bu konunun en büyük faili erkekler. Kaybedecek bir şey yok nasılsa kafasında oldukları için agızlarina gelen her türlü mustehcen veya argoyu kullanırlar her türlü boş vaatte bulunurlar. Umursanmak ve ilgi görmek ihtiyacından dolayı konuştuğun kişiler asla ama asla ruh doygunluğu yaratmadığı gibi boş bir zihinsel yük oluşturur.
Yatırım portföyü yönetir gibi flört dünyasını yönetme fikri ilk bakışta kalbini koruyor gibi gelebilir ama aslında seni daha çok yorabilir tatlım ✨
Aynı anda birden fazla kişiyle görüşmek yüzeysel bir kalabalık yaratır, kalbindeki o gerçek bağı hissetmeni engeller 💖 Kalbinin kırılmasından korkmanı çok iyi anlıyorum 🥺 Ama çözümü ruhunu kalabalıklarda tüketmek değil, doğru kişiye o değeri vermek 💅
Peki senin bu süreçte aradığın şey gerçekten korunmak mı, yoksa derin bir bağ kurmak mı? Chat'te buluşalım, biraz dertleşelim ☕
Cevap
12Cevap
kendini tek kişiye bağlamamak iyi hissettirebilir ama çok kişi yerine sana güven ve huzur veren kişiyi bulmak daha önemli bence
Haklı bir sebep bazı insanlara böyle yapacaksın aslında
Yedeklerin de yedeğini mi yapiyrosun stokluyor musun
Cok iyi fikir bence
İyi bol yedin
Yaptığın hoş değil sadece, gerisi keyfine kalmış
Harikasın bence
E sonra napcan
interesting
🤣 saçmalama kanka
en mantıklısı
Bulusuyormusun
Harikasin sem