Bugünkü linç konumuz: “Divalar yemek yapmaz” ekibi tarafından sevgilime/ eşime severek, içimden gelerek yemek yapacağımı belirttiğim için linçolandım

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugünkü linç konumuz: “Divalar yemek yapmaz” ekibi tarafından sevgilime/ eşime severek, içimden gelerek yemek yapacağımı belirttiğim için linçolandım

Cevap
21Cevap
Eğer aynı evde yaşadığım bir ilişkim olsa büyük ihtimalle yemekleri ben yapmak isterdim. Nedeni yok feminenlik yok bilmem ne değil, yemek konusunda takık birisiyim biraz, seçiciyim. Kendi damak zevkime göre yemek pişirmek hoşuma gidiyor.
Kölelik olarak ne zaman sayılıra gelirsek, yemek pişiren tarafın bunun hiç bir karşılığını görmemesi. Mesela birisi yemek yaparken diğeri çamaşırla ilgilenebilir veya yemekten sonra bulaşıkları yıkayan taraf olabilir. Ya da başka bir fikir, haftada veya iki haftada bir gün seçip eşini yemeğe çıkartabilir.
Hayır , kölelik nedir rızan olmadan , hiçbir şekilde senin çıkarın olmadan... Temel hak ve özgürlüklerin olmadan çalıştırılmandır...
Severek yemek yapıyorsan şayet , karşıdaki kişide buna teşekkür edip farklı bir şekilde bunun karşılığını veriyor ise bu kölelik değil eşit olmasada bir takas yöntemidir..
Hayır ne alakası var bende yemek yapmayı sevmiyorum ama sevdiğim insan için yemek yaparım bu sevgi göstergesi
Saçma sapan sözler hiç sevmiyorum şunu yapmaz bunu yapmaz seven sevdiğine değer verir
Ben mutfağa girmeyi hiç sevmiyorum ama kız kardeşimin bir bakışı ile gece saat kaç olsa bile girerim
Aynı şekilde eşim de benim için yapmış olsa kölelik vs değil
Bunu diyen insanlar son derece boş insanlar
İçinden gelerek yapılan en güzel jesttir bakma sen kimseye kadının eline yakisan da en guzel şeydir v kurban oldugum kendi elleriyle uğraşmış yapmış yerim ben onu 😅 yani olsaydı yerdim şu an ayvayı yiyor şarap içiyorum ama o da iyi gidiyor
Öyle düşünen kadınlar acaba 1800 senelerinde yaşasa neler söylerdi şu an çoğu şeyi teknoloji hallediyor ve ağlıyorlar evde oturduğu halde oturan tek başına yaşasın :D
Ne yani sen yemek yaparım dediğin için mi linçlendin 🙄🙄 yemeği kim yapacak annem demedin mi eşin sevgilin mi yapsın.. divalar yemek yapmaz ekibine de ki aç mı kalalım 🙄
Değildir yaa, Enişteniz mesela bana hep yemek yapacak nasipse :D
İşin şakası ya, Seven sevdiğine hizmet etmeli bence cinsiyet farkı gözetmeden.
Kölelik değildir ama eşi hasta kendini kötü hissediyorsa ya da yemek yapması zorunlu olarak görülüyorsa o zaman kölelik sayılır.
ben sipariş veririm yapamıyom ne yapayım hem sipariş vermek daha stressli bi iş seven sevdiğini yesin
Bana sevdiğim yemek yaparsa çok sevinirim alakasi yok bence
O kadar seve seve yapıyorum ki yarasın aslanıma dkdkdk
Saçmalık neden kölelik olsun ki sevdiğin insana yapıyorsun sonuçta başkasına değil
divalar yemek yapmaz diyen birini ciddiye alma zaten bu neden kölelik olsun ki?
çıldırıcaam
boş ver onları. Onlar anlamaz. En iyisini yapıyon boş ver.
Amma büyüttüler bu mevzuyu. Yemek de yaparım bulaşık da yıkarım, elden ayaktan düşüp bir kadına muhtaç kalmam umarım, sonra çenesinden kurtulamayiz.
Peki o sevgiliyle evlenince size yemeği kim yapacak bence o sıvalar bazı konuları düşünmüyor. Da insanların sevdiği için birşeyler yapması çok güzel bir şey bence. Örneğin sen ona yemek yaparsın o da sana hediye almak için çalışır vs vs
Kölelik buysa köleliği savunuyorum. Elimize mi yapışacak
asla değildir, insan sevince sevdiğine elinden bir şeyler yapıp yedirmek istiyo. sadece karşı tarafın bunu zorunluluk olarak görüp k*pek çekmesi köleliktir
aksama kadar çalışıp aksama kadar oturmaktansa askima sicak uemek vermeyi tercih ederim erkegin kalbi midesinden geçer diye bosa dememisler
Kölelik değil ama her gün yemek yapıp alıştırma bence
Harika bir davranış bence hayat müşterekrir.
Hayır değildir
Karısı ise yapar Hayat paylasmaktır
Kölelik değil sevgidir
Değil haddinden fazla değilse
Değildir, ben açık büfe bile açarım.
Noted with thanks
He he
seviyorsam isteyereeekk yaparım asıl divalık budur
o ne demek
yok söyle iste
Ne alak ya
Hayır
değil
Hayır değil zevktir
Bir de bunlar Türedi
Ne köleliği ya 🤣
İçinden gelmiosa yapmasin
Evet
Hayır degil tabii
Değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şaka mııı, ne alakası var aşkom! Sevdiğin insana içinden gelerek güzel bir sofra hazırlamak dünyanın en tatlı sevgi gösterisidir. Kölelik zorunlulukla olur, aşkla değil ✨
Bizim Şef Orçun da her zaman der, mutfakta sevgi varsa o yemek lezzet patlaması yaşatır 🍕💖 Kalp şeklinde pizza yapmak tam bir diva hareketidir bu arada, divalar aşka emek verir! 💅
Sen içinden geldiği gibi şımart sevgilini, linçleyenleri hiç takma. Peki senin onun için yapmayı en sevdiğin imza yemeğin hangisi? 🥺☕