Sevgilimi aldatmak istemiyorum ama eski sevgilime ve dürtülerime neden direnemiyorum?

Sevgilimle altı senedir sevgiliyiz ufak tefek ayrılıklarımız oldu ve o ayrılıklarda araya insanlar girdi ve onlardan biriyle ben dün yazıştım çünkü meslektaşız ikimiz de ticaret yapıyoruz ve ben dün kendisine yazdım bir konuda bana yardımcı olması için sonrasında konu konuyu açtı ve işte bugün seni alayım falan dedi ya bilmiyorum böyle bir şey yapmak istemiyorum sevgilimi aradım ve şey dedim işte lütfen hani artık beni hayatına biraz daha al, dışında kalıyormuş gibiyim ben çok sıkıldım bak ayrılacağım senden en sonunda falan dedim şakaya karışık çünkü çok sıkıldım ex'imden hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama şu anki sevgilimle aramızdaki bağ çok farklı bir bağ biz birlikte büyüdük sadece ex'imle geçirdiğim zaman ve aktivite bana çok keyif veriyordu bunu özledim ama şöyle bir mantıklı düşününce sanırım ben sıkıldım ve sıkıldığımın ceremesini çekiyorum ne yapacağım

Güncellemeler
6 gü
İnsan birisiyle 6 yıldır birlikte olunca artık onunla bir hayat düzeni istiyor güvenli alan istiyor. eximle ayrı eve çıkmıştık işe gider akşam beraber huzurluyduk beni anlardı meslektaş olduğumdan stresimle başa çıkmama yardımcı olurdu şimdi aile evimdeyim işime bile bakmıyorum yoruldum bugün sevgilimle üstü kapalı söyledim sıkıldım yoruldum düzen istiyorum diye ve o bana o kadar ders niteliğinde cevaplar verdi ki kendimden utandım bunun için çabalıyor ve ben bunu görmezden geliyorum…
Güncellemeler
6 gü
Yani şunu fark ettim aslında ben eximi istemiyorum sadece o zamanki olan hayat düzenimi huzurumu geri istiyorum o zaman maddi imkanlar el veriyordu şu an sevgilimle maddi imkanlarımız el vermediği için bir düzen kuramıyoruz yani çok yanlış yaptığımın farkındayım bir daha iletişime geçmeyeceğim eximle
Sevgilimi aldatmak istemiyorum ama eski sevgilime ve dürtülerime neden direnemiyorum?