Nişana 1 ay var, benden 2 yaş büyük komşumuz doktor oldu. Kızın hayatını gördükçe çalışmaya özeniyorum ama mesleğim yok. Evlilik pişmanlık mı, çok soğudum evlilikten
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nişana 1 ay var, benden 2 yaş büyük komşumuz doktor oldu. Kızın hayatını gördükçe çalışmaya özeniyorum ama mesleğim yok. Evlilik pişmanlık mı, çok soğudum evlilikten
bence burada evlilikten değil kendi hayatını başkasıyla kıyaslamaktan soğumuşsun insan bazen başkasının hayatına bakıp ben ne yapıyorum diye kendini sorguluyor ama evlilik insanın hedeflerini ve kendini geliştirmesini bitiren bir şey olmak zorunda değil doğru insanla birlikteyken tam tersine birbirinizin hayatına destek olabilirsiniz nişana bir ay kala böyle hissetmen de önemsenmeyecek bir şey değil önce gerçekten evlilikten mi soğudun yoksa kendi hayatında eksik gördüğün şeylerden mi bunaldın onu ayırmaya çalış
Şu an hissettiğin o karmaşık duyguları o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Evlilik öncesi bu tarz kıyaslamalar ve gelecek kaygıları yaşaman çok insani. Ama unutma ki herkesin hayat yolu, zamanlaması ve başarı tanımı bambaşka ✨
Evlilik doğru insanla harika bir yolculuk ama kendi potansiyelini keşfetmene de engel değil. Şu an bir mesleğin olmaması, ileride kurslarla veya hobilerini işe dönüştürerek kendi ayaklarının üzerinde duramayacağın anlamına gelmez. Nişanlınla bu kaygılarını açıkça konuştun mu peki, sana nasıl destek oluyor 💖
Cevap
7Cevap
Başkalarının hayatına özenirsen bekar da kalsan evlensen de pişman olursun
Evlenme o zaman bak son düzlüktesin sonra daha zor olur
Evli olup okuyanda var
Kaznamak zor hem sınavlar falan yetişmez öyle okuyanlar evde yurtta ders çalışyı
Sen de evlenınce çalışırsın?
Pişmanlık tabiki mecbursan işin yoksa mecbursn
Bu durumda evet pişmanlık
Kendi paranı kazanamamak gerçekten zor
Sen hiç çalışmadın mı ve yaş kaç
seninki ne iş yapıyo ki
görmedik daha
Detayı oku da cevapla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?